Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Isuzu D-Max AT35 της Arctic Truck πάει παντού

Ελλάδα 10:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Isuzu D-Max AT35 της Arctic Truck πάει παντού

ΝΕΑ

Το νέο Isuzu D-Max AT35 της Arctic Truck πάει παντού

ΝΕΑ

Η Isuzu και η Arctic Trucks αποκάλυψαν στην Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων του Μπέρμινγκχαμ, το νέο D-Max AT35 που υπόσχεται απαράμιλλές ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η Arctic Trucks ενίσχυσε το πλαίσιο του Isuzu D-Max, πρόσθεσε την ανάρτηση της Bilstein και ελαστικά All-Terrain 35 ιντσών εκτοξεύοντας τις εκτός δρόμου ικανότητες.

«Η συνεργασία μας με την Isuzu έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχαμε αρκετές εκδόσεις του Isuzu D-Max AT35, ωστόσο αυτή είναι η καλύτερη», δήλωσε ο Peter Smith, Διευθύνων Σύμβουλος της Arctic Trucks στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Είμαι ενθουσιασμένος για την πώληση αυτού του εξαιρετικού AT35 και αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις του κοινού από την πρώτη του εμφάνιση στην Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων».

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία έχει επίσης επέμβει στο εσωτερικό του φορτηγού προσθέτοντας επώνυμα προσκέφαλα Arctic Trucks, πατάκια και καλύμματα στα μαρσπιέ, ενώ με το δερμάτινο εσωτερικό προσφέρει κορυφαία άνεση και ανθεκτικότητα. Ο εργοστασιακός εξοπλισμός του μοντέλου της Isuzu, εν τω μεταξύ, περιελάμβανε στοιχεία όπως αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες και διατήρηση λωρίδας έκτακτης ανάγκης. Διαθέτει επίσης οθόνη αφής 9 ιντσών και διζωνικό σύστημα κλιματισμού.

Το Isuzu D-Max έρχεται με μία μόνο επιλογή κινητήρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα τούρμπο ντίζελ με 164 ίππους και 36,7 kgm ροπής. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή –προαιρετικά- με αυτόματο έξι σχέσεων. «Είναι χαρά μας να συνεργάζομαι με την Arctic Trucks. Μετά την επιτυχία του ολοκαίνουργιου D-Max το 2021, είναι πολύ συναρπαστικό να λανσάρουμε ένα ακόμα όχημα το 2022. Θέλαμε να βασιστούμε στο D-Max για να φτιάξουμε ένα ιδιαίτερα επιθυμητό και εξαιρετικά ικανό pick up 4×4 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα» δήλωσε ο William Brown, διευθύνων σύμβουλος της Isuzu U.K.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε δημοπρασία ένα Isuzu 117 με πολλές πρωτιές
To βελτιωμένο Toyota Hilux AT35 δεν σταματά πουθενά
Οδηγούμε το νέο Toyota Yaris Cross στο Βέλγιο

Advertisement

 

 

 

Advertisement