Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση XTR για το Isuzu D-Max

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση XTR για το Isuzu D-Max

ΝΕΑ

Έκδοση XTR για το Isuzu D-Max

ΝΕΑ

Το φθινόπωρο αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα έκδοση XTR του D-Max από την Isuzu.

Advertisement
Advertisement

 

Η Isuzu αποκάλυψε ως πρωτότυπο το D-Max XTR και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη συγκεκριμένη έκδοση να παίρνει «σάρκα και οστά» στη γραμμή παραγωγής, από το φθινόπωρο. Με επεμβάσεις που έχουν ως στόχο να τονίσουν τις εκπληκτικές εκτός δρόμου ικανότητες του αυτοκινήτου, το D-Max μεταμορφώνεται στην έκδοση XTR σε κανονικό εκδρομικό όχημα, με διάθεση να μην σταματήσει σε κανένα εμπόδιο.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση της Pedders, το εξελιγμένο πάνω στο αυτοκίνητο body kit και η αύξηση της απόστασης από το έδαφος (στα 25 εκατοστά), είναι κάποια από τα στοιχεία που διαμορφώνουν τόσο την εικόνα, όσο και τις ικανότητες της νέας έκδοσης του D-Max. Αναβαθμισμένα είναι τα εμπρός φρένα του αυτοκινήτου, ενώ οι 17άρες ζάντες με την ιδιαίτερη σχεδίαση, φιλοξενούν Pirelli Scorpion All Terrain Plus ελαστικά. Στην καμπίνα, οι επεμβάσεις είναι διακριτικές αλλά ουσιαστικές, με το τιμόνι να έχει επενδυθεί με μαλακό δέρμα, του οποίου οι ραφές είναι φανερές.

Advertisement

Στα καθίσματα διακρίνονται τα χαρακτηριστικά XTR της έκδοσης. Συνολικά η έκδοση αυτή θα αλλάξει την εικόνα του επαγγελματικού μοντέλου της Isuzu, δίνοντάς του χαρακτηριστικά ελευθέρου χρόνου, βάζοντας στη γκάμα της εταιρείας ένα μοντέλο που θα τονώσει τη διάθεση για περιπέτεια στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της αλλά και θα φέρει νέους υποψήφιους αγοραστές κοντά της.

Advertisement