Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με σημαντικές αλλαγές το νέο Isuzu D-Max (video)

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με σημαντικές αλλαγές το νέο Isuzu D-Max (video)

ΝΕΑ

Με σημαντικές αλλαγές το νέο Isuzu D-Max (video)

ΝΕΑ

Μετά από οκτώ χρόνια, το pick-up μοντέλο της Isuzu, D-Max, αλλάζει τόσο σε σχεδίαση, όσο και στα μηχανικά μέρη, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκινώντας από την σχεδίαση, το νέο D-Max διαθέτει τώρα πιο επιθετική μάσκα, ιδίως η έκδοση Crew Cab 4×4, χάρη στην μεγαλύτερη εμπρός γρίλια και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα bi-LED. Πίσω, επίσης έχει τοποθετηθεί ένας νέος προφυλακτήρας που ενσωματώνει το απαραίτητο σκαλοπάτι. Στο εσωτερικό, το 3ης γενιάς D-Max διαθέτει, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, μία σαφώς πιο μοντέρνα σχεδίαση, όπως και διάφορα τεχνολογικά γκάτζετ. Σημειώστε την οθόνη αφής 9 ιντσών, συμβατή με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ τα καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρικές ρυθμίσεις, ενώ για τις διπλοκάμπινες εκδόσεις έχουν σχεδιαστεί από την αρχή.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από αμάξωμα, οι τεχνικοί της Isuzu έχουν τοποθετήσει ένα νέο πλαίσιο, το οποίο έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο σε διάφορα σημεία, όπως η οροφή και σύμφωνα με την εταιρεία είναι κατά 20% πιο άκαμπτο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Επίσης, βελτιωμένες είναι και οι δυνατότητες εκτός δρόμου, καθώς το νέο D-Max μπορεί να περάσει από νερό βάθους 80 εκατοστών. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, το νέο D-Max προσφέρεται με δύο επιλογές, αμφότερες πετρελαίου.

Advertisement

Η πρώτη αφορά ένα μοτέρ 1,9 λίτρων με ισχύ 150 PS και ροπή 350 Nm, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο 3,0 λίτρων (4JJ3), που τώρα αποδίδει επιπλέον 13 ίππους, φτάνοντας τους 190 PS, με τη ροπή να αγγίζει τα 450 Nm. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στον μικρότερο κινητήρα μπορεί να τοποθετηθεί ένα νέο αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής. Σε ότι αφορά την μετάδοση, οι τετρακίνητες εκδόσεις περιλαμβάνουν ένα εξελιγμένο πίσω διαφορικό με ηλεκτρομαγνητικό κλείδωμα, που βελτιώνει τις ικανότητες εκτός δρόμου και ταυτόχρονα μειώνει τον χρόνο εμπλοκής της τετρακίνησης. Επίσης, αλλαγές υπάρχουν στην ανάρτηση, στα φρένα και στο σύστημα διεύθυνσης.

Το νέο Isuzu D-Max αναμένεται να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αλλαγές στις αρχές του 2020. Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Advertisement