Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υπάρχει αγροτικό Ferrari;

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπάρχει αγροτικό Ferrari;

ΝΕΑ

Υπάρχει αγροτικό Ferrari;

ΝΕΑ

Μπορεί να ετοιμάζει SUV όμως στη μακρά ιστορία της Ferrari, η εταιρεία δεν έχει φυσικά κατασκευάσει ποτέ ανοιχτό ημιφορτηγό με… καρότσα. Αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του τηλεοπτικού show London Supercar Workshop να φτιάξει το δικό του…

Advertisement
Advertisement

Το… όχημα βασίζεται σε μια Ferrari 412 του 1989 και κινείτε από ένα V8 5,7 λίτρων της Chevrolet (για να ολοκληρωθεί η καταστροφή).

Αν πάρετε μια Ferrari, της κόψετε το αμάξωμά, που έχει σχεδιαστεί από τον Pininfina, στη συνέχεια αφαιρείτε τον V12 και τοποθετείτε έναν αμερικανικό V8 είναι πιθανότατα αιτία για να σας κρεμάσουν. Η δικαιολογία, πως έγινε για τηλεοπτική εκπομπή στην Αγγλία δεν μετρά στα ελαφρυντικά της καταδίκης.

Το αυτοκίνητο που πωλείται σε διαδικτυακή δημοπρασία από τον οίκο «The Market by Bonhams» κατασκευάστηκε το 2013 για την τηλεοπτική σειρά Ultimate Wheels. Ήταν ιδέα των X Elo και Will, οικοδεσπότες της εκπομπής και προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις.

Advertisement
Advertisement

Από την Ferrari 412 είχε αφαιρεθεί ο κινητήρας Colombo V12 από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της, προφανώς γιατί ήταν η αιτία πολλών προβλημάτων. Αντικαταστάθηκε με έναν αξιόπιστο αλλά λιγότερο εξωτικό Chevy V8, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 3 ταχυτήτων.

Η μετατροπή κινητήρα είναι πιθανότατα ο λόγος που το αυτοκίνητο είχε και έχει αρκετά χαμηλή τιμή και ίσως ήταν και η αιτία για τη μετατροπή σε… αγροτικό. Έτσι ότι υπήρχε μετά τα εμπρός καθίσματα απλά… έφυγε προκειμένου να δημιουργηθεί ένας χώρος φόρτωσης. Βέβαια μην περιμένετε να υπάρχει η πόρτα της καρότσα ενός κλασικού ημιφορτηγού, οπότε ότι φορτώνεται πρέπει αρχικά να σηκωθεί αρκετά ψηλά. Το ξύλο στο δάπεδο της καρότσας μάλλον δεν είναι παρηγορία για τον κόπο αλλά είναι σικ…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Riva Ferrari 32 στο… σφυρί
Όταν ο Zlatan επισκέφτηκε το Φιοράνο…
Σας αρέσει το εντυπωσιακό νέο χρώμα της Ferrari;