Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Riva Ferrari 32 στο… σφυρί

Ελλάδα 7:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Riva Ferrari 32 στο… σφυρί

ΝΕΑ

Ένα Riva Ferrari 32 στο… σφυρί

ΝΕΑ

Εάν πλέον είστε ιδιοκτήτης μιας Ferrari και βαρεθήκατε να κυκλοφορείτε στους δρόμους με το ιταλικό supercar, τότε είναι ευκαιρία να… κατακτήσετε και τον υδάτινο κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Εκεί, η Riva Ferrari 32 του 1990 σίγουρα θα σας γυαλίσει και δεν χρειάζεται να την ψάξετε και πολύ, μιας και θα βρίσκεται στο σφυρί στις 25-26 Μαρτίου από το RM Sotheby’s.

Αυτό το δημιούργημα είναι ο “καρπός” της συνεργασίας ανάμεσα στη Ferrari και τη Riva και αποτελεί το 28ο σκάφος από τα 40 που κατασκευάστηκαν συνολικά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι η ξεχωριστή Ferrari θα φτάσει έως και τα 140.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Γιατί έχει το νούμερο 32 στην ονομασία;
Το “32” αναφέρεται στο μήκος του σκάφους σε πόδια, ενώ η απόχρωση Rosso Corsa είναι η σφραγίδα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Μιλώντας για σφραγίδα, το λογότυπο βρίσκεται σε διάφορα σημεία του σκάφους, ενώ τροφοδοτείται από δύο Vulcano 400 V8 κινητήρες με τη συνολική απόδοση να αγγίζει τα 800 PS. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγγίζει τα 100 χλμ./ώρα σε πλεύση.

Απόλυτα φυσιολογική είναι η πολυτέλεια της καμπίνας με δερμάτινες επενδύσεις και χώρο για να περάσει το βράδυ του ένα ζευγάρι. Τέλος, το ηχοσύστημα αποτελείται από ένα ΡαδιοCD της Clarion. Περίεργο; Κάπως έτσι όμως άκουγαν μουσική τη δεκαετία του 1990…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρωτότυπη Ferrari 296 έτοιμη για πίστα!
Αυτή είναι η Ferrari της ερήμου
Το Fiat 500 Riva στην Ελλάδα

 

Advertisement