Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Όταν ο Zlatan επισκέφτηκε το Φιοράνο…

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν ο Zlatan επισκέφτηκε το Φιοράνο…

FORMULA 1

Όταν ο Zlatan επισκέφτηκε το Φιοράνο…

FORMULA 1

Στην ιδιωτική πίστα της Ferrari στο Φιοράνο βρέθηκε ο αστέρας της Μίλαν, Zlatan Ibrahimovic, πριν από λίγες ημέρες. Ο Σουηδός δεν έχασε ευκαιρία να οδηγήσει και την 296GTB!

Advertisement
Advertisement

Ο Ibrahimovic έχει προσελκύσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Tόσο με τις επιδόσεις του στο γήπεδο όσο και λόγω της πληθωρικής προσωπικότητάς του. Γνωστός λάτρης της ταχύτητας, δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία για μία επίσκεψη στο Φιοράνο. Ο Zlatan βρέθηκε εκεί πριν από λίγες ημέρες και έτυχε -ως αναμενόταν- βασιλικής μεταχείρισης!

Ξεναγοί του όχι άλλοι από τους δύο οδηγούς της Ferrari, Charles Leclerc και Carlos Sainz. Ο Μονεγάσκος έκανε βόλτα μαζί του στο μουσείο της Ferrari, όπου του παρουσίασε και το μονοθέσιο με το οποίο πήρε την πρώτη του νίκη την SF90. Αργότερα ήταν η ώρα για μια άλλου είδους “βόλτα”, αυτήν την φορά με οδηγό τον Carlos Sainz.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του νέου supercar της Ferrari της 296GTB, με συνοδηγό τον Ibrahimovic. Η 296GTB, η οποία παρουσιάστηκε πέρσι, είναι το πρόσφατο θαύμα της ιταλικής εταιρίας. Με υβριδική μονάδα ισχύος η οποία φτάνει τους 830 ίππους, φέρει όλη την τεχνογνωσία της Ferrari από τη συμμετοχή της στην Formula 1.

Ασφαλώς, ο Zlatan δεν θα έχανε την ευκαιρία να την οδηγήσει κι εκείνος για λίγο. Ενθουσιασμένος -και με το γνωστό του στιλ- θα δήλωνε λίγο μετά: “Όταν αγοράζεις τον Zlatan, αγοράζεις μια Ferrari”. Ο Σουηδός δεν πήγε, φυσικά, με άδεια χέρια στο Φιοράνο. Είχε ετοιμάσει εμφανίσεις της Μίλαν με τα ονόματα των δύο οδηγών της Ferrari (αλλά και του…φίλου της Ίντερ, Mattia Binotto) τις οποίες και υπέγραψε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 2022: 15 ρεκόρ έτοιμα να σπάσουν
Carlos Sainz Jr: Ανανεώνει με τη Ferrari!
F1 memes: Τα καλύτερα από το Μπαχρέιν

 

Advertisement