Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υπάκουσε «τυφλά» στο GPS και στρίμωξε άσχημα την Alpina B3

Ελλάδα 0:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπάκουσε «τυφλά» στο GPS και στρίμωξε άσχημα την Alpina B3

ΝΕΑ

Υπάκουσε «τυφλά» στο GPS και στρίμωξε άσχημα την Alpina B3

ΝΕΑ

Ένας 77χρονος οδηγώντας την Alpina B3 Touring του, μπήκε σε μονοπάτι πεζοπορίας και δείχνοντας μάλλον ανόητη επιμονή, κόλλησε εκεί κάνοντας και αρκετή ζημιά στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Κρίνοντας από το αυτοκίνητο, το γούστο του 77χρονου Γερμανού οδηγού για τα αυτοκίνητα, είναι προφανώς πολύ καλό.

Δεν έφτασε όμως αυτό για να αποφύγει το «κακό» και να κολλήσει κυριολεκτικά σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας στην όχθη της λίμνης Wolfgang στην Αυστρία. Επιδεικνύοντας προφανώς ιδιαίτερα μεγάλη εμπιστοσύνη στο GPS του, βρέθηκε στο εξαιρετικά στενό σημείο και μάλλον δείχνοντας στη συνέχεια αδικαιολόγητη επιμονή, βάλθηκε να περάσει.

Τα υπόλοιπα αποτυπώνονται εύγλωττα στις εικόνες που μοιράστηκε μαζί μας η πυροσβεστική από το Sankt Gilgen, τη μικρή πόλη που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Wolfgang. Από αυτές βλέπουμε (με θλίψη) τη ζημιά στο αμάξωμα της Alpina B3 Touring που προκλήθηκε από το «σφήνωμα» μεταξύ του βράχου από τη μια πλευρά και της τσιμεντένιας βάσης για τα κολωνάκια στην άλλη.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός και οι επιβάτες βγήκαν σώοι και αβλαβείς από το αυτοκίνητο, ενώ παρά το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 77χρονος, δεν ανιχνεύτηκε κάτι στο αίμα του- άρα η ζημιά ήταν ξεκάθαρα προϊόν ανόητης επιμονής. Δεν ξέρουμε αν και τι πρόστιμο επιβλήθηκε στον «επίμονο» 77χρονο αλλά οι αναφορές από το περιστατικό, κάνουν λόγο πως μετά την αποκόλληση του αυτοκινήτου, το ταξίδι του συνεχίστηκε- πιθανότατα μέχρι το επόμενο μονοπάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Ευρώπη στηρίζει την… Κίνα στις πωλήσεις
«Καυτός» και ο Φεβρουάριος για τις πωλήσεις νέων ΙΧ!
Τι διαφορετικό έχει ο νέος Wankel της Mazda; (+video)