Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι το Cellarette το πιο «κουφό» αξεσουάρ της Rolls Royce;

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι το Cellarette το πιο «κουφό» αξεσουάρ της Rolls Royce;

ΝΕΑ

Είναι το Cellarette το πιο «κουφό» αξεσουάρ της Rolls Royce;

ΝΕΑ

Αν πρέπει να έχεις μαζί σου μερικά καλά πούρα και ένα καλό μπουκάλι ουίσκι, για τη Rolls Royce θα πρέπει να έχεις το κατάλληλο δοχείο για τη μεταφορά και την ιδανική διατήρησή τους και δεν θα πρέπει να σε «χαλάνε» λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το κόστος.

Advertisement
Advertisement

Το Cellarette είναι το νέο αξεσουάρ στο σχετικό κατάλογο της Rolls Royce και ας μην αφορά αντικείμενα που «ακουμπούν» τη χαρά της αυτοκίνησης.

Το House of Rolls-Royce αποκάλυψε το τελευταίο αντικείμενο για τον κατάλογο των συλλεκτικών αντικειμένων, το νέο Cellarette. Το Cellarette αφορά όσους έχουν αδυναμία στα καλά πούρα και το ποιοτικό ουίσκι και τους προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάζουν τις ιδανικές συνθήκες μεταφοράς και για τα δύο. Διαθέτει γυαλισμένο πλαίσιο αλουμινίου τυλιγμένο σε δέρμα Αβάνας, με ενσωματωμένο δίσκο σερβιρίσματος Obsidian Ayous Open Pore που έχει ένθετο το έμβλημα, Spirit of Ecstasy.

Το Cellarette έχει εσωτερικό φως που σύμφωνα με την περιγραφή, «εκπέμπει μια ζεστή λάμψη περιβάλλοντος» και συνδυάζεται με τις δερμάτινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του, δίνοντας «ατμόσφαιρα μιας λέσχης διακεκριμένων μελών». Χειροποίητα ποτήρια ουίσκι με χαραγμένο μονόγραμμα «RR» αποκαλύπτονται στη μια πλευρά, ενώ το μήκος της θήκης για το μπουκάλι, προσαρμόζεται σε αρκετά μεγέθη.

Advertisement
Advertisement

Στη μια πλευρά της θήκης, υπάρχει ο υγραντήρας για τα πούρα που είναι φτιαγμένος από Ισπανικό κέδρο. Έτσι, τα πούρα διατηρούνται στην επιλεγμένη υγρασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο κάτοχος μπορεί να ελέγχει την υγρασία μέσω ενός υγρόμετρου που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με όργανο της Rolls-Royce. Η εταιρεία σπεύδει να επισημάνει ότι το Cellarette ταιριάζει στο πορτμπαγκάζ οποιουδήποτε μοντέλου της.

Φυσικά, ένα τέτοιο αξεσουάρ δεν θα ήταν φτηνό αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό. Βλέπετε, το Cellarette, μπορεί να συγκριθεί μόνο με ολόκληρα αυτοκίνητα σε ότι έχει να κάνει με το κόστος απόκτησής του, μια και η τιμή του είναι 47.550 ευρώ– και όχι, δεν διαβάσατε λάθος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Έρχεται η πρώτη ηλεκτρική Rolls-Royce
Η Rolls-Royce ετοιμάζει κινητήρες νέας γενιάς για γιοτ
Σέρβις για την μικρότερη Rolls-Royce στον κόσμο

Advertisement

 

 

 

Advertisement