Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτροκίνητο και το νέο MINI John Cooper Works

Ελλάδα 20:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτροκίνητο και το νέο MINI John Cooper Works

ΝΕΑ

Ηλεκτροκίνητο και το νέο MINI John Cooper Works

ΝΕΑ

Στη MINI η ηλεκτροκίνηση μοιάζει να έχει περάσει στο εταιρικό DNA, πλέον και η εξάπλωσή της αφορά σε κάθε έκδοση των μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ αυτών είναι και η John Cooper Works, η κορυφαία του μοντέλου. Η εταιρεία, στις αρχές Μαΐου, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το πρωτότυπο του καινούργιου τρίθυρου MINI Cooper το οποίο είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο, αυτό που βλέπουμε εδώ.

Πρόσφατα , έγινε γνωστό ότι ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξης και του νέου John Cooper Works το οποίο επίσης θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο.

Τα πρωτότυπα είναι καμουφλαρισμένα και δεν είναι εύκολο να διαπιστώσει κάποιος τις διαφορές στο αμάξωμα μεταξύ των δύο εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, στο John Cooper Works το αμάξωμά του φαίνεται να έχει μεγαλύτερο άνοιγμα στη μάσκα του και πιο σπορ σχεδίασης προφυλακτήρα.

Στα πλαϊνά, υπάρχει προστατευτικό στα μαρσπιέ -κάτι που ίσως είναι σκόπιμα τοποθετημένο ώστε να παραπλανά για την τελική διαμόρφωσή του σε αυτό το τμήμα του.

Advertisement

Τέλος, στο πίσω μέρος του αμαξώματος στα πρωτότυπα οχήματα του νέου John Cooper Works ο εκεί προφυλακτήρας είναι πιο ογκώδης και θα έχει πιο έντονα διαμορφωμένο αεροδυναμικό διαχύτη.

Ακόμα, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες αναφορικά με την απόδοση του καινούργιου ηλεκτροκίνητου John Cooper Works, ούτε και για την ενεργειακή χωρητικότητα των μπαταριών του.

Advertisement

Πάντως, η κορυφαία έκδοση του νέου MINI αναμένεται να έχει μέγιστη θεωρητική αυτονομία που θα κυμαίνεται μεταξύ 300-400 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με περισσότερες επιλογές το νέο ηλεκτρικό Mini Cooper
Οδηγούμε το νέο MINI Cooper SE Cabrio στην Ισπανία
Πόσο κοστίζουν τα κορυφαία Mini John Cooper Works;

 

Advertisement