Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζουν τα κορυφαία Mini John Cooper Works;

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζουν τα κορυφαία Mini John Cooper Works;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζουν τα κορυφαία Mini John Cooper Works;

ΝΕΑ

Ό,τι πληρώσεις… παίρνεις και αυτό ισχύει στην περίπτωση των κορυφαίων εκδόσεων John Cooper Works που φτάνουν και έως τα 306 άλογα σε απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα της ΜΙΝΙ αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μοντέλα. Το 3θυρο all time classic ΜΙΝΙ (βγαίνει και σε 5θυρο), το Clubman, η έκδοση cabrio και το SUV με την ονομασία Countryman.

Οι ιπποδυνάμεις ξεκινούν από τα 126 άλογα και φτάνουν έως τα 306 ενώ τιμολογιακά τα βρετανικά μοντέλα ξεκινούν από τα 23.950 ευρώ και φτάνουν έως τα 62.500 ευρώ.

Από μόνο του κάθε MINI έχει έντονη «προσωπικότητα» και ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Ωστόσο υπάρχουν και συγκεκριμένες εκδόσεις που το καθιστούν μοναδικό, όχι μόνο οπτικά αλλά και σε επίπεδο επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τις εκδόσεις που φέρουν την κωδική ονομασία John Cooper Works που καταφέρνουν να… προκαλούν με τις επιδόσεις αλλά κυρίως με την οδική απόλαυση που προσφέρουν. Όπως είναι φυσικό οι τιμές αυτών των εκδόσεων είναι πιο ακριβές και έχουν να κάνουν ως εξής:

Πόσο κοστίζουν;

Η 3θυρη έκδοση JCW εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2.0 λίτρων που αποδίδει 231 ίππους. Η τιμή της φτάνει τα 39.900 ευρώ. Με το ίδιο μηχανικό σύνολο εφοδιάζεται και το μοντέλο Cabrio το οποίο στην έκδοση JCW είναι διαθέσιμο με 49.150 ευρώ.

Advertisement

Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλα δύο μοντέλα που φέρουν τον κορυφαίο δίλιτρο κινητήρα που αποδίδει 306 ίππους και είναι τετρακίνητα. Ο λόγος για το Clubman που κοστίζει 59.900 ευρώ, όπως και το Countryman που τιμολογείται στα 58.420 ευρώ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως το Clubman JCW δεν είναι το πιο ακριβό MINI που πωλείται στην ελληνική αγορά καθώς υπάρχει μια έκδοση που είναι ακόμα πιο ακριβή. Συγκεκριμένα το MINI Cabrio SE, δηλαδή η ηλεκτρική εκδοχή του βρετανικού μοντέλου το οποίο αποδίδει 184 ίππους και κοστίζει 62.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus για… πολύτεκνους;
Αποκάλυψη για το νέο ηλεκτρικό Mini
To Honda Civic Type R ξανά βασιλιάς στο Nurburgring! (+video)