Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρική τετραθέσια Bugatti; Δεν υπάρχει! (+video)

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική τετραθέσια Bugatti; Δεν υπάρχει! (+video)

ΝΕΑ

Ηλεκτρική τετραθέσια Bugatti; Δεν υπάρχει! (+video)

ΝΕΑ

Μερικοί έχουν υπερβολικά μεγάλη φαντασία. Τουλάχιστον, έχουν και τη δημιουργικότητα για να την υποστηρίξουν.

Advertisement
Advertisement

Κανείς μας δεν έχει φανταστεί ποτέ μία Bugatti, όχι απλά να είναι αμιγώς ηλεκτρική, αλλά και να χωράει παραπάνω από δύο άτομα. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι πασίγνωστη λόγω των hypercar που κατασκευάζει και αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο ψηφιακά και μέσω της φαντασίας ορισμένων.

Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κόβεντρι, ο Σέχουν Παρκ, φαντάστηκε ένα τέτοιο κόνσεπτ και το σχεδίασε σε ψηφιακή μορφή. Το αποτέλεσμα ήταν μία ηλεκτρική Bugatti που χωράει τέσσερα άτομα.

Πριν δύο χρόνια περίπου, όταν η Rimac συνεργάστηκε με τον Όμιλο VW -στον οποίο η Bugatti ανήκε τότε– αρκετοί υπέθεσαν πως ίσως σχεδιαζόταν ένα ηλεκτρικό hypercar με το όνομα της Bugatti. Ωστόσο, η Rimac ξεκαθάρισε πως δε θα δούμε αμιγώς ηλεκτρική Bugatti αυτή τη δεκαετία που διανύουμε.

Advertisement
Advertisement

Στις εικονιζόμενες ψηφιακές μακέτες, βλέπουμε αρκετά χαρακτηριστικά της Chiron. Βέβαια, ο Σέχουν Παρκ επηρεάστηκε από την Bugatti της δεκαετίας του ’30 που έτρεξε στο Le Mans του 1937, την Bugatti 57G.

Τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στη σχεδίαση είναι η τετραθέσια καμπίνα και φυσικά το γεγονός πως υπάρχει ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης.

Advertisement

Εξωτερικά, το hypercar είναι υπερβολικό ως οφείλει, αλλά συνολικά, μοιάζει σαν να έγινε μία ομαλή μετάβαση. Σαν να έβγαζε αύριο η Bugatti ένα πρωτότυπο, ανακοινώνοντας πως θα μεταμορφωθεί σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό. Λέμε τώρα…

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, και μόνο η σκέψη ένα hypercar της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας να χωράει παραπάνω από δύο άτομα είναι εκτός πραγματικότητας.

Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά προς το παρόν αυτοί οι ψηφιακοί σχεδιασμοί θα μείνουν στους υπολογιστές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 박세훈 (@sehuncar)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με πόσα χρήματα αγοράζεις μεταχειρισμένη Bugatti;
Αυτή είναι η τελευταία στάνταρ Bugatti Chiron παραγωγής!
Τα πέντε πιο ισχυρά hypercars με θερμικό κινητήρα (+video)