Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η τελευταία στάνταρ Bugatti Chiron παραγωγής!

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η τελευταία στάνταρ Bugatti Chiron παραγωγής!

ΝΕΑ

Αυτή είναι η τελευταία στάνταρ Bugatti Chiron παραγωγής!

ΝΕΑ

Πως μπορεί ένα, ούτως ή άλλως, εξωτικό υπεραυτοκίνητο να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του; Η εξήγηση είναι απλή.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti μόλις ολοκλήρωσε την παραγωγή της «στάνταρ» έκδοσης της Chiron και αυτό το τελευταίο εκλεπτυσμένο υπεραυτοκίνητο ταξιδεύει για τον Καναδά, προκειμένου να συναντήσει τον (από κάθε άποψη) τυχερό ιδιοκτήτη του.

Τι σημαίνει, μεταξύ όλων των άλλων, αυτό; Ότι η συγκεκριμένη Bugatti γίνεται αυτομάτων συλλεκτική, ανεβάζοντας, πριν καλά-καλά βγει στην κυκλοφορία, κατακόρυφη τη χρηματιστηριακή της αξία και αυτή της μεταπώλησης, μετά από κάποια χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία Chiron προσαρμόστηκε μέσω του προγράμματος Sur Mesure, για τον Καναδό πελάτη και αισθητικά ξεχωρίζει από τη μαύρη απόχρωση, εμπλουτισμένη με εντυπωσιακές χάλκινες πινελιές.

Η Bugatti παρουσίασε την Chiron το 2016 ως διάδοχο της Veyron, επιβεβαιώνοντας ότι θα παραχθούν μόλις 500 μονάδες. Ωστόσο, αυτή η σειρά 500 μοντέλων περιλαμβάνει επόμενες εκδόσεις της Chiron, συμπεριλαμβανομένων των Sport, Pur Sport και Super Sport, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο πόσα ακριβώς αυτοκίνητα της «τυπικής» Chiron έχουν κατασκευαστεί.

Advertisement

Η καρδιά του hypercar είναι ο τετραπλά υπερτροφοδοτούμενος W16 της Bugatti, χωρητικότητας 8,0 λίτρων, που αποδίδει 1.479 ίππους και 1.600 Nm ροπής σε αυτές τις προδιαγραφές.

Advertisement

Παράλληλα με αυτόν τον απίστευτο κινητήρα, η «δουλειά» γίνεται και από ένα αυτόματο κιβώτιο, διπλού συμπλέκτη, επτά ταχυτήτων, που στέλνει δύναμη και στους τέσσερις τροχούς και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να πετύχει τα 100 χλμ./ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μία και μοναδική Bugatti Chiron 57 ανήκει σε 70χρονη κυρία!
Τι αγοράζεις με ένα σετ ζαντολάστιχα της Bugatti Chiron;
Θέλεις Bugatti Chiron; Σκέψου τα service! (+video)

Advertisement