Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas δώρισαν πυροσβεστικό όχημα

Ελλάδα 20:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas δώρισαν πυροσβεστικό όχημα

ΝΕΑ

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas δώρισαν πυροσβεστικό όχημα

ΝΕΑ

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα με την παράλληλη στήριξη της Toyota Hellas προχώρησαν στην παράδοση ενός πυροσβεστικού οχήματος Toyota Hilux.

Advertisement
Advertisement

Tο κορυφαίο Toyota Hilux, του οποίου η αξιοπιστία και η δυνατότητα κίνησης σε δυσπρόσιτες περιοχές το καθιστούν «πολύτιμο εργαλείο» για επιχειρήσεις πυρόσβεσης, παραδόθηκε στην Εθελοντική ομάδα Δασοπυρόσβεσης Πολιτικής Προστασίας ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου.

Έπειτα, από τη σαρωτική πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Ρόδου το καλοκαίρι του 2021, η Ξενάκης Αυτοκίνητα θεώρησε επιβεβλημένο να εντάξει στην Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη, δράσεις και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη από το Σεπτέμβριο του 2021, η Ξενάκης Αυτοκίνητα σε συνεργασία με την Toyota Hellas, είχε δεσμευτεί για τη δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στους δασοπυροσβέστες της Ρόδου.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο όχημα παραδόθηκε στους Εθελοντές έτοιμο προς χρήση, αφού ήδη η ΤΕΜΑΞ ΑΕ έχει εξοπλίσει το Toyota Hilux με ένα σύγχρονο αυτόνομο συγκρότημα πυρόσβεσης. Το συγκρότημα πυρόσβεσης διαθέτει ειδικό πλαίσιο, εγκατεστημένη δεξαμενή χωρητικότητας 600 λίτρων με χαμηλό κέντρο βάρους, αντλία νερού με κινητήρα και πιστόλι διασποράς νερού.

Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνεται η ισχυρή δέσμευση της εταιρείας για την έμπρακτη και  ουσιαστική στήριξη προς την  τοπική κοινωνία, καθώς και την ενίσχυση του έργου και του θεσμού  των εθελοντών δασοπυροσβεστών Ρόδου, με σκοπό τη διάσωση ανθρωπίνων  ζωών, περιουσιών και δασών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota Aygo X
Η Toyota δεν εγκαταλείπει τους συμβατικούς κινητήρες
Toyota: Συνώνυμο της εξέλιξης και της πρωτοπορίας