Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η βροχή θέλει προσοχή… (video)

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η βροχή θέλει προσοχή… (video)

ΝΕΑ

Η βροχή θέλει προσοχή… (video)

ΝΕΑ

Η ολισθηρότητα και η χαμηλή ορατότητα μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις όπως φαίνεται και από video που έχει απαθανατίσει ένα απρόσμενο ατύχημα.

Advertisement
Advertisement


Η οδήγηση απαιτεί την μέγιστη προσοχή κάθε δευτερόλεπτο που βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι.
Είναι πολύ βασικό κάθε χειρισμός να βασίζεται στην σωστή εκτίμηση των συνθηκών που κινούμαστε ώστε να πάντα να υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης σε κάθε ξαφνική κατάσταση.

Στο video που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα πως ο οδηγός ενός Subaru δεν ακολούθησε κανέναν από τους παραπάνω κανόνες με δυστυχώς πολύ άσχημη κατάλληλη. Το video έχει καταγραφεί από την οπίσθια κάμερα ενός Tesla Model 3 και δείχνει ένα Subaru να καταλήγει με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός pick-up Toyota Tacoma το οποίο ήταν σταματημένο σε ένα μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν πολύ μεγάλη και δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υγεία των επιβατών των δύο αυτοκινήτων. Φαίνεται πως το Tacoma μειώνει την ταχύτητά του και σχεδόν ακινητοποιείται βλέποντας τα σταματημένα αυτοκίνητα μπροστά του.

Advertisement
Advertisement

accident

Αντίθετα το Subaru που έρχεται από πίσω του με μεγάλη ταχύτητα και από την κίνηση του αυτοκινήτου μοιάζει σαν ο οδηγός να μην συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και να πέφτει επάνω στο Tacoma σχεδόν χωρίς καθόλου φρενάρισμα. Την στιγμή του φρεναρίσματος φαίνεται πως το Subaru καρφώνεται κάτω από την καρότσα του pick-up σηκώνοντάς την στον αέρα ενώ στη συνέχεια του video όταν πλέον η καταγραφή γίνεται από την μπροστινή κάμερα του Tesla φαίνεται η τρομερά μεγάλη έκταση του τρακαρίσματος λόγω και της πολύ μεγάλης ταχύτητας που έγινε.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οδήγηση στη βροχή: Τα SOS
Ατύχημα στην Αταλάντη – Φορτηγό διέλυσε αγροτικό (+video)
Σε ποια περιοχή της Ελλάδας καταγράφονται τα πιο πολλά τροχαία;

Advertisement