Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η βελτιωμένη Mercedes-Benz X-Class της Chelsea Truck Company

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η βελτιωμένη Mercedes-Benz X-Class της Chelsea Truck Company

ΝΕΑ

Η βελτιωμένη Mercedes-Benz X-Class της Chelsea Truck Company

ΝΕΑ

Μπορεί η παραγωγή της Mercedes-Benz X-Class να τερματίστηκε άδοξα, ωστόσο, ορισμένοι βελτιωτικοί οίκοι ασχολούνται ακόμη μαζί της και μάλιστα σοβαρά…

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η αγγλική Chelsea Truck Company δημοσίευσε μια ειδική μετατροπή του αυτοκινήτου που προορίζεται προς πώληση, με ιδιαίτερο ομολογουμένως στιλ αλλά και μπόλικη πρακτικότητα.

Το pick up της Mercedes υιοθετεί μερικές βελτιώσεις που περιλαμβάνουν έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, νέους εμπρός αεραγωγούς, πρόσθια μάσκα τύπου Panamericana παρόμοια με αυτές που είναι τοποθετημένες σε οχήματα AMG, προστατευτικά θυρών, τονισμένα τόξα τροχών και ένα σύνολο ζαντών RS 22 ιντσών XF.

Το αποκορύφωμα των αναβαθμίσεων είναι ο θόλος πάνω από την ειδική καρότσα. Αλεξίσφαιρο γυαλί είναι επίσης διαθέσιμο για παραγγελία από την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος δεν ξέχασε επίσης να βάλει το χεράκι του στην εσωτερική διακόσμηση του αυτοκινήτου. Εντός λοιπόν υπάρχουν καθίσματα καλυμμένα με μαύρο μαλακό δέρμα και επένδυση από κόκκινο χρώμα. Τα πάνελ των θυρών Kahn και τα σήματα “The Road Is My Catwalk” κοσμούν επίσης το προσεγμένο εσωτερικό.

Δεν αναφέρθηκε καμία αλλαγή στο τμήμα του κινητήρα του οχήματος από την Chelsea, αλλά υποθέτουμε εύλογα πως πρόκειται για την κορυφαία έκδοση της σειράς, τη Mercedes-Benz X350d που κυκλοφόρησε από το 2018 έως το 2020. Αυτή λοιπόν φορά έναν κινητήρα turbodiesel V6 3.0 λίτρων με 255 άλογα και αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων.

Advertisement

Με αυτά τα δεδομένα είναι βέβαιο πως θα οργώσει με χαρακτηριστική ευκολία τα βουνά στα οποία θα κληθεί να κινηθεί και θα προσδώσει δόσεις ευχαρίστησης στους επιβάτες της.

Διαβάστε επίσης:
Μια διαφορετική Mercedes X-Class από την Kahn
Mercedes X-Class και σε τροχόσπιτο
Κορυφαία Mercedes X-Class με V6 diesel

Advertisement