Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Μία Mercedes-Benz X-Class με ιδιαίτερη εμφάνιση

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Mercedes-Benz X-Class με ιδιαίτερη εμφάνιση

Fleet Cars

Μία Mercedes-Benz X-Class με ιδιαίτερη εμφάνιση

Fleet Cars

H εταιρεία βελτιώσεων Chelsea Trucks παρουσιάζει μία X-Class με μοναδική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Mercedes-Benz να αποφάσισε να θέσει τέλος στην παραγωγή της X-Class, λόγω μη αναμενόμενης εμπορικής πορείας, εν τούτοις υπάρχουν αρκετοί βελτιωτές οι οποίοι συνεχίζουν να προσφέρουν τις δικές τους εκδοχές του συγκεκριμένου pickup μοντέλου.

Ένα από αυτούς, η λονδρέζικη Chelsea Trucks κατασκευάζει πολύ ενδιαφέρουσες οπτικά τουλάχιστον απόψεις βασισμένες στην X-Class, όπως αυτή των φωτογραφιών που βλέπετε. Ένα από τα σημαντικότερα αισθητικά στοιχεία που ξεχωρίζουμε είναι το κουβούκλιο που περιβάλλει τον πίσω χώρο φόρτωσης, δίνοντας μία γεύση από hard top μοντέλο. Όμως οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Οι άνθρωποι του βελτιωτή τοποθέτησαν μία νέας σχεδίασης μάσκα, που περιλαμβάνει γρίλια με σχεδιαστικό μοτίβο «Panamericana», όπως και νέο προφυλακτήρα. Στο καπό κυριαρχούν οι δύο αεραγωγοί, ενώ εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες RS-XF των 22 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Η Chelsea Trucks ανακοινώνει ότι προαιρετικά μπορεί να τοποθετήσει και αλεξίσφαιρες γυάλινες επιφάνειες, ενώ ιδιαίτερο είναι και το εσωτερικό, όπου κυριαρχούν τα καθίσματα με δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις και τα πλαϊνά των θυρών με την υπογραφή της Kahn.

Advertisement

Η βελτιωμένη X-Class εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 πετρελαιοκινητήρα των 3,0 λίτρων με ισχύ 258 ίππων, αλλά και μέγιστη ροπή 550 Nm, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων. Τέλος να αναφέρουμε ότι το γερμανικό pickup πουλήθηκε έναντι του ποσού των 48.000 ευρώ, ενώ μόνο οι πινακίδες κυκλοφορίας «HE11 WAR» κόστισαν επιπλέον 23.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
Mercedes-Benz EQB: Η ηλεκτρική 7θέσια GLB
Μία Mercedes-Benz G-Class με suicide πόρτες (video)
Mercedes-AMG GT Black Series: Έτσι έγινε Βασιλιάς του Ρινγκ (video)

Advertisement