Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini δοκιμάζει την Urus PHEV στο Nurburgring

Ελλάδα 4:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini δοκιμάζει την Urus PHEV στο Nurburgring

ΝΕΑ

Η Lamborghini δοκιμάζει την Urus PHEV στο Nurburgring

ΝΕΑ

H Lamborghini έχει ανακοινώσει τη δημιουργία της Urus Plug-In-Hybrid και έχει περάσει στη δεύτερη φάση της προσπάθειάς της.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini μεθοδεύει τον εξηλεκτρισμό της Urus και η παρουσίαση της συγκεκριμένης έκδοσης θα γίνει με την ευκαιρία της επανασχεδίασης του πολυτελούς SUV μοντέλου της.

Τα πρωτότυπα με τα οποία δίνονται οι δοκιμές εξέλιξης εθεάθησαν στην πίστα Nürburgring-Nordschleife. Παρά το έντονο καμουφλάζ στο αμάξωμα, τα οχήματα έχουν επανασχεδιασμένα φώτα εμπρός και πίσω, όπως και τον εμπρός προφυλακτήρα.

Ο πίσω είναι πλήρως σκεπασμένος οπότε δεν είναι εύκολο να διακρίνονται οι όποιες αλλαγές. Πάντως, υπάρχουν διπλές απολήξεις των εξατμίσεων. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την ύπαρξη εξηλεκτρισμένου κινητήρα κάτω από το καπό των πρωτότυπων της Urus.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini δεν επιβεβαιώνει οτιδήποτε σχετικά με τα πρωτότυπα που κάνουν δοκιμές στην γερμανική πίστα. Όμως είναι γνωστό ότι σκοπός της είναι να δημιουργήσει και να προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές της μια έκδοση της Urus η οποία θα εκπέμπει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα και θα είναι ακόμα ισχυρότερη απ’ ό,τι ως τώρα.

Η Urus Plug-In-Hybrid θα έχει το σύστημα που υπάρχει στην αντίστοιχη έκδοση της Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid. Στο γερμανικό πολυτελές SUV η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του είναι 740 ίπποι και η ροπή του 950 Nm.

Advertisement

Όμως, στην περίπτωση της Lamborghini η απόδοση αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη για να ταιριάζει στον χαρακτήρα της Urus και στην ιστορία των μοντέλων της εταιρείας. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες, η Urus PHEV θα παρουσιαστεί εντός της επόμενης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι νταλίκες που μεταφέρουν πανάκριβες Lamborghini στην Ελλάδα
H Lamborghini τιμά την ιστορία της, με δύο εμβληματικά μοντέλα
Δείτε πως χώρεσε ο Σακίλ Ο’Νιλ στη Lamborghini του

Advertisement