Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota θα διαθέτει την GR Corolla σαν supercar

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota θα διαθέτει την GR Corolla σαν supercar

ΝΕΑ

Η Toyota θα διαθέτει την GR Corolla σαν supercar

ΝΕΑ

Το νέο GR Corolla της Toyota είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την Ιαπωνική εταιρεία μετά το αντίστοιχο Yaris και όπως φαίνεται, δεν θα είναι για πολλούς.

Advertisement
Advertisement

Η διάθεση της Toyota να «κρατήσει» την GR Corolla σε μια ξεχωριστή θέση στη γκάμα της, μπορεί να φέρει τη συγκράτηση του όγκου παραγωγής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Toyota, Mike Tripp, λέει ότι η Ιαπωνική εταιρεία θέλει να προσεγγίσει τη συγκεκριμένη κατηγορία με τρόπο αντίστοιχο των υπεραυτοκινήτων. Κάτι που σημαίνει πως η προσφορά θα είναι περιορισμένη, προκειμένου να εμφανίζεται η ζήτηση για το μοντέλο αυξημένη. Ο Tripp ξεκαθάρισε πως οι όποιοι περιορισμοί, δεν θα έχουν να κάνουν με την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της Toyota στο Motomachi σε όγκους που θα εξυπηρετούν τη διάθεση της εταιρείας που θέλει να διατηρήσει την GR Corolla σε μια πιο ιδιαίτερη θέση μέσα στη γκάμα των μοντέλων της. Η ετήσια παραγωγή για τη συγκεκριμέν έκδοση του μοντέλου θα είναι περίπου 8.000 μονάδες, ενώ το 2023 πιθανότατα θα παραχθούν περί τα 6.000 αυτοκίνητα.

Εκτός από τη διατήρηση των αριθμών παραγωγής σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, η Toyota θα κυκλοφορήσει επίσης περιορισμένες και ειδικές εκδόσεις του GR Corolla. Το πρώτο από αυτά είναι το Circuit Edition, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για το μοντέλο του 2023 και διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ από ανθρακόνημα και μια πολύ μεγάλη πίσω αεροτομή. Της συγκεκριμένης έκδοσης η παραγωγή θα είναι με βάση την πρώτη πρόβλεψη, περίπου 1.300 αυτοκίνητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι περιμένει η Toyota για να φέρει την GR Corolla στην Ευρώπη;
Toyota GR Corolla με τρίθυρο αμάξωμα; Γιατί όχι;
Τεράστιο πρόβλημα με τις παραγωγές η Toyota – Τι γίνεται με την Ελλάδα

Advertisement

 

 

 

Advertisement