Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota υποστηρίζει τις σωστές εκθέσεις αυτοκινήτων

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota υποστηρίζει τις σωστές εκθέσεις αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Η Toyota υποστηρίζει τις σωστές εκθέσεις αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Σε αντίθεση με αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες που αποφεύγουν τις μαζικές εκθέσεις, η Toyota δηλώνει επίσημα πως ακόμα είναι πολύ σημαντικές για την προβολή των νέων μοντέλων και την ενίσχυση της εμπορικής τους πορείας. Φυσικά τα κριτήρια επιλογής για το ποιες εκθέσεις θα συμμετέχουν θα ενταθεί δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο focus των κοινών…

Advertisement
Advertisement

 

Ακόμα και πριν η πανδημία, οι μεγάλες εκδηλώσεις αυτοκινήτων αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα «εκσυγχρονισμού» αλλά η Toyota υποστηρίζει πως είναι απαραίτητες.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες μέρες, η Toyota και η Lexus έκαναν μια δική τους μικρή «Έκθεση» αυτοκινήτου στα κεντρικά της εταιρείας στις ΗΠΑ στο Τέξας. Ήταν μια εκδήλωση επικεντρωμένη στην προβολή των μοντέλων της Toyota και της Lexus μέσω των media. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν κάποια νέα μοντέλα για πρώτη φορά, ενώ κάποια στελέχη χρησιμοποίησαν μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για να μιλήσουν για το μέλλον των παραδοσιακών Εκθέσεων αυτοκινήτου.

Από εκεί προέκυψε πως για την εταιρεία, οι εκθέσεις αυτοκινήτου εξακολουθούν να είναι σημαντικές, καθώς πριν την πανδημία, οι επισκέπτες στο σύνολο των εκθέσεων που πραγματοποιήθηκαν, ξεπερνούσαν τα 11 εκατομμύρια σε ετήσια βάση. Ωστόσο, αναγνώρισαν ότι οι εκθέσεις αυτές εξελίσσονται και θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερες ψηφιακές εκδηλώσεις του είδους στο μέλλον. Oι μορφές αυτές ήταν που κέρδισαν πολύ σε δημοφιλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς δεν ήταν εφικτό, ούτε ασφαλές για τη δημόσια υγεία να φιλοξενηθούν επισκέπτες σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως τα Ευρωπαϊκά Σαλόνια Αυτοκινήτου, ενώ για το μέλλον προβλέπεται να έχουμε κάποια μορφή “μικτής” διαμόρφωσης με φυσική παρουσία επισκεπτών και πολλές ψηφιακές διαδράσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με σημαντικές απουσίες η Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου
Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη από το 2022 και πάλι
Ο κορωνοϊός «φρέναρε» την Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο

Advertisement

 

 

 

Advertisement