Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του Ford Ranger στην Ελλάδα

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τιμές του Ford Ranger στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του Ford Ranger στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford ανακοίνωσε τις τιμές του καινούργιου Ford Ranger όπως και του ξεχωριστού Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά τού Ranger, του pickup μοντέλου της Ford παρουσιάστηκε πέρυσι. Διευκρινίζουμε ότι αυτή αφορά στην έκδοσή του η οποία προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, όπως και σε άλλες, καθώς στην αμερικανική διατίθεται ήδη από το 1983.

Η διάθεσή του στην ελληνική αγορά ξεκίνησε ήδη και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησής του. Έτσι το καινούργιο μονοκάμπινο Ranger 4×4 με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα των 170 ίππων διατίθεται από τα 37.462 ευρώ, με ΦΠΑ και Τέλος ταξινόμησης.

Advertisement
Advertisement

Στη διπλοκάμπινη εκδοχή του, το νέο pickup μοντέλο της Ford, με τον ίδιο κινητήρα, ξεκινά από τα 43.138 ευρώ, με ΦΠΑ και Τέλος ταξινόμησης.

Σε ό,τι αφορά στην έκδοση με τον τρίλιτρο V6 βενζινοκινητήρα των 240 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων, το διπλοκάμπινο Ranger 4×4 ξεκινά από τα 56.404 ευρώ, με ΦΠΑ και Τέλος ταξινόμησης.

Advertisement

Τέλος, η τιμή πώλησης του ξεχωριστού Ranger Raptor ξεκινά από τα 68.970 ευρώ, με ΦΠΑ και Τέλος ταξινόμησης, με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα των 205 ίππων κάτω από το καπό του. Για αυτό με τον τρίλιτρο V6 «EcoBoost» των 292 ίππων η τιμή πώλησης ξεκινά από τα 71.610 ευρώ με ΦΠΑ και Τέλος ταξινόμησης.

Advertisement

Παρακάτω, μπορούμε να δούμε αναλυτικά τις τιμές για κάθε εξοπλιστική έκδοση του καινούργιου Ford Ranger.

Οι τιμές του νέου Ranger. Στην κορυφή του τιμοκαταλόγου αναφέρεται η τιμή του Ranger Raptor προηγούμενης γενιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η Ford επιστρέφει στην Formula 1! (+video)
Ford Mustang Mach-E: Με έντονη προσωπικότητα και δυναμικό χαρακτήρα
Νέο Ford Explorer PHEV: Φλερτάρει με το απόλυτο

Advertisement