Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla φέρνει μία ουσιαστική αναβάθμιση λογισμικού

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Tesla φέρνει μία ουσιαστική αναβάθμιση λογισμικού

ΝΕΑ

Η Tesla φέρνει μία ουσιαστική αναβάθμιση λογισμικού

ΝΕΑ

Η Tesla ετοιμάζει το καθιερωμένο της update ενόψει εορτών το οποίο θα διαθέτει χιουμοριστικά χαρακτηριστικά, αλλά και θα αυξήσει την ασφάλεια και την πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα διατεθεί στους χρήστες των μοντέλων της το Holiday Update, όπως το ονομάζει.

Όπως συνηθίζει η αυτοκινητοβιομηχανία του Ίλον Μασκ, η ανανέωση θα συμπεριλαμβάνει αρκετά ψυχαγωγικά στοιχεία, αλλά και μέσα που θα κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο ασφαλή.

Ξεκινώντας με τα χιουμοριστικά στοιχεία, ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει τον ήχο του κλειδώματος του αυτοκινήτου σε διάφορους ιδιότροπους ήχους, όπως μία… κατσίκα που βελάζει, χειροκροτήματα ή κόρνα παλαιού τύπου.

Advertisement
Advertisement

Στα πρακτικά τώρα, το σύστημα πλοήγησης βελτιώνεται αισθητά, αφού θα δείχνει πλέον πού ακριβώς βρίσκονται οι κάμερες ταχύτητας, τα φανάρια και οι πινακίδες STOP. Επίσης, οι συνεπιβάτες που κάθονται πίσω θα μπορούν να παίζουν νέα παιχνίδια, χρησιμοποιώντας ακουστικά μέσω Bluetooth.

Στο μείζον θέμα της ασφάλειας, η Tesla φρόντισε να προσθέσει στην αναβάθμιση την αυτόματη κλήση της τροχαίας, εφόσον οι αερόσακοι ενεργοποιηθούν λόγω σύγκρουσης/ατυχήματος.

Advertisement

Επιπλέον, η κάμερα της τυφλής γωνίας θα προειδοποιεί με ένα κόκκινο σήμα όταν ο οδηγός έχει ανάψει φλας και στην τυφλή του γωνία βρίσκεται άλλο αυτοκίνητο.

Ο αμερικανικός κολοσσός πρόσθεσε επίσης μία έξτρα υποβοήθηση για το παρκάρισμα που την ονόμασε «High Fidelity Park Assist». Αυτή η έξυπνη λειτουργία πρόκειται να δίνει μία τρισδιάστατη όψη του γύρω χώρου, ώστε να κάνει ακόμα και τον πιο άπειρο να νιώθει άνετα όταν παρκάρει.

Advertisement

Τέλος, οι χρήστες των μοντέλων Tesla θα μπορούν να δρομολογήσουν ένα ταξίδι με πολλαπλές, συγκεκριμένες στάσεις και να τις προγραμματίζει ώστε να τις θυμάται το αυτοκίνητο.

Φαίνεται πως η εταιρεία του Ίλον Μασκ έκανε επιτέλους ένα σημαντικό βήμα όσον αφορά το λογισμικό της, παρουσιάζοντας κάτι εξαιρετικά ουσιαστικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεν θα πιστεύετε πως αλλάζεις ταχύτητες στο νέο Tesla Model 3
Τα πρώτα νέα Tesla Model 3 ήρθαν Ελλάδα – Αποκλειστικές εικόνες
Η Tesla έβαλε το ενεργό καπό και στο Model 3