Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Speedster 993 της Gunther Werks «τα σπάει»!

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Speedster 993 της Gunther Werks «τα σπάει»!

ΝΕΑ

Η Speedster 993 της Gunther Werks «τα σπάει»!

ΝΕΑ

Η Gunther Werks μας δείχνει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στην μωβ Porsche 993 Speedster με τους 435 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά είναι σε καλό δρόμο και σίγουρα εντυπωσιάζει, πρωτίστως με το χρώμα και το στυλ του αμαξώματός του.

Η Gunther Werks παίρνει την Porsche 911 (993) και την μετατρέπει σε πολύ ιδιαίτερες προτάσεις κατά παραγγελία. Η πιο πρόσφατη δουλειά της, είναι αυτή η Speedster σε μωβ μεταλλικό χρώμα που την κάνει να φαίνεται εξαιρετικά καλοφτιαγμένη. Υπάρχει επίσης εκτεθειμένη επένδυση από ανθρακόνημα στο μπροστινό spoiler, στο περίβλημα του παρμπρίζ, στις λεπτομέρειες των αυλών στο πίσω μέρος, καθώς και σε τμήματα της μεγάλης πίσω αεροτομής.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν ένα ιδιαίτερο υλικό που ξεφεύγει πολύ από την τυπική εικόνα των καθισμάτων με το κλασσικό αφρώδες κάτω από την επένδυση. Όπως και στο αμάξωμα, έτσι και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρίσκουμε πολλές επιφάνειες με επένδυση από ανθρακόνημα. Η Gunther Werks Speedster χρησιμοποιεί ένα boxer κινητήρα με χωρητικότητα 4,0 λίτρων που αποδίδει 435 ίππους και 454 Nm ροπής, που έχει κόφτη στις 7.800 σ.α.λ.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς διοχετεύεται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου της Getrag 6 σχέσεων, στους πίσω τροχούς με τη βοήθεια και ενός μπλοκέ (40%) διαφορικού. Σχεδόν κάθε πάνελ αμαξώματος εκτός από τις πόρτες είναι από ανθρακόνημα, γεγονός που δικαιολογεί και σε μεγάλο ποσοστό το υψηλό κόστος όλης της κατασκευής (που παρ’ όλα αυτά, δεν έχει ανακοινωθεί, με την εταιρεία να το γνωστοποιεί μόνο σε ήδη υπάρχοντες πελάτες της αλλά και σε σοβαρά ενιαφερόμενους).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η εκπληκτική Porsche 993 Speedster της Gunther Werks
Porsche: Στόχος η προστασία των προσωπικών δεδομένων
«Βγάζει μάτια» αυτή η προκλητική Porsche 911 Turbo S

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement