Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Skoda ξεπέρασε τις 1 εκατ. πωλήσεις το 2017

Ελλάδα 16:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Skoda ξεπέρασε τις 1 εκατ. πωλήσεις το 2017

ΝΕΑ

Η Skoda ξεπέρασε τις 1 εκατ. πωλήσεις το 2017

ΝΕΑ

Ένα νέο ρεκόρ παραγωγής κατέρριψε η Skoda στις 31 Οκτωβρίου, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα μέσα στο 2017, οδεύοντας προς ένα ακόμη ρεκόρ στα τέλη της χρονιάς. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για την 4η συνεχή χρονιά κατά την οποία η Skoda θα ξεπεράσει τις 1.000.000 πωλήσεις και παράλληλα, το γεγονός ότι το νούμερο αυτό ξεπεράστηκε την τελευταία μέρα του Οκτώβρη σημαίνει ότι η επίδοση αυτή επιτεύχθηκε γρηγορότερο από οποτεδήποτε άλλοτε. Φυσικά, με αυτό το δεδομένο, είναι επίσης σίγουρο ότι το 2017 η Skoda θα καταγράψει τις υψηλότερες πωλήσεις της ιστορίας της.

Σε αυτή την επιτυχία της Skoda τη μεγαλύτερη συμβολή είχαν η Fabia, η Octavia και η Superb, ενώ σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας ανήκει και στο νέο μεσαίο SUV Kodiaq, το οποίο λανσαρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, για το 2018 η Skoda περιμένει ακόμα περισσότερα, αφού πολύ σημαντική προσθήκη στη γκάμα θα είναι το νέο μικρομεσαίο SUV Karoq (διαβάστε εδώ τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις), το οποίο αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της τσέχικης εταιρείας. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η άφιξη του νέου Skoda Karoq στη χώρα μας είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Φλεβάρη.

Advertisement
Advertisement

Autodesk VRED Design 2017 SP1