Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Skoda προλoγίζει με σκίτσα το νέο Kodiaq

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Skoda προλoγίζει με σκίτσα το νέο Kodiaq

ΝΕΑ

Η Skoda προλoγίζει με σκίτσα το νέο Kodiaq

ΝΕΑ

H αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου Kodiaq έχει αρχίσει και η Skoda επέλεξε μια… καλλιτεχνική εισαγωγή.

Advertisement
Advertisement

Μία εβδομάδα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της, η Skoda κυκλοφόρησε εξωτερικά σκίτσα της νέας γενιάς Kodiaq, αποκαλύπτοντας μια νέα επιβλητική σχεδίαση.

Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία είναι το γλυπτό μπροστινό άκρο, οι διακριτικοί τετράγωνοι θόλοι των τροχών, τα μεγέθη τροχών που κυμαίνονται από 17 έως 20 ίντσες, ένας συμπαγής πίσω προφυλακτήρας και οι προβολείς TOP LED Matrix δεύτερης γενιάς με κρυστάλλινα σχεδιαστικά στοιχεία.

Ένα άλλο οπτικό χαρακτηριστικό είναι η προαιρετική επένδυση κολόνας D σε μοναδικό φινίρισμα Dark Chrome.

Advertisement
Advertisement

Οι προβολείς TOP LED Matrix δεύτερης γενιάς κάνουν το ντεμπούτο τους στο Kodiaq, ενώ στο πίσω μέρος, μια χαρακτηριστική φαρδιά φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C εκτείνεται προς το κέντρο. Κάτω από αυτό, μια κόκκινη μπάρα συνδέει τα δύο πίσω φώτα, με έναν συμπαγή πίσω προφυλακτήρα που βελτιώνει την εμφάνιση. Κεντρικά τοποθετημένο στην πίσω πόρτα, τα νέα γράμματα της Skoda ολοκληρώνουν την ισχυρή εμφάνιση.

Advertisement

«Το ολοκαίνουργιο Kodiaq είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και δυναμικό, με εντυπωσιακά διακριτική εμφάνιση. Σύμφωνα με την αρχή «η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία», έχουμε ενσωματώσει τα πρώτα στοιχεία της μελλοντικής μας γλώσσας Σύγχρονης Στερεάς σχεδίασης. Η σχεδίαση όχι μόνο δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, αλλά ενισχύει και την αεροδυναμική με το δυναμικό της σχήμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της τσέχικης μάρκας, Oliver Stefani.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Honda NSX στην Έκθεση του Τόκιο;
H Audi έχει νέο κέντρο για crash tests
Οδηγούμε την BMW i7 M70 xDrive στην Πορτογαλία

Advertisement