Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Honda NSX στην Έκθεση του Τόκιο;

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Honda NSX στην Έκθεση του Τόκιο;

ΝΕΑ

Το νέο Honda NSX στην Έκθεση του Τόκιο;

ΝΕΑ

Μια πρόγευση, συνοδευόμενη από έντονη φημολογία, της παρουσίας της στην πάλαι ποτέ Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, έδωσε η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement

H Japan Mobility Show 2023, όπως ονομάζεται, πλέον, η γνωστή από το παρελθόν Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στο Τόκιο, θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 28 Οκτωβρίου-5 Νοεμβρίου.

Επικεντρωμένο, πλέον, στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, το event θα φιλοξενήσει όλους τους μεγάλους Ιάπωνες κατασκευαστές, για να παρουσιάσουν τη γκάμα των ηλεκτρικών πρωτότυπων και όχι μόνο μοντέλων τους, μοτοσυκλέτες, ρομπότ, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, ακόμα και αεροσκάφη, όπως το ηλεκτρικό Honda eVTOL, που ξεχωρίζει για τη δυνατότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης.

Η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία, έδωσε στη δημοσιότητα μια πρόγευση, από το τι θα περιμένουμε να δούμε στην έκθεση. Και μολονότι δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, ούτε καν δημοσίευσε φωτογραφία του μυστηριώδους σπορ πρωτότυπου, που θα παρουσιάσει, η “βόμβα” πυροδοτήθηκε. Μια γενική περιγραφή των χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου, αλλά και ένα σκίτσο που εντοπίστηκε στο “Honda Dream Loop”, δημιουργούν την αίσθηση ότι στο Τόκιο η Honda μπορεί και να αποκαλύψει επισήμως τη νέα γενιά του NSX.

Advertisement
Advertisement

Honda Specialty Sports Concept (Παγκόσμια Πρεμιέρα)

H Honda, λοιπόν, περιγράφει αυτό το concept ως: “Το πρωτότυπο μοντέλο ενός ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου, που θα επιτρέψει στον οδηγό να βιώσει την απόλυτη χαρά της οδήγησης και να ξεπεράσει τους περιορισμούς του χρόνου, ακόμη και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης”.

Advertisement

Honda CI-MEV (Παγκόσμια Πρεμιέρα)

Advertisement

Είναι το πρωτότυπο ενός διθέσιου, τετράτροχου ηλεκτρικού οχήματος που διαθέτει την αυθεντική Cooperative Intelligence (CI) της Honda και τεχνολογίες αυτοματοποιημένης οδήγησης για να προσφέρει εύκολα προσβάσιμη μετακίνηση για κάθε χρήστη.

Η Honda προσπαθεί να αυξήσει τις επιλογές, σε καταστάσεις που τείνουν να περιορίζουν την κινητικότητα, όπως όταν δεν υπάρχει δημόσια συγκοινωνία ή όταν οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο περπάτημα μεγάλων αποστάσεων.

Advertisement

SUSTAINA-C Concept και Pocket Concept (Παγκόσμια πρεμιέρα)

Τα πρωτότυπα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων (όπως το SUSTAINA-C Concept) και μοτοσικλετών… (Pocket Concept) που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους ανθρώπους να ξεπερνούν τους.

Αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ακρυλική ρητίνη, που ανακυκλώνεται και επαναχρησιμοποιείται αναδεικνύοντας την προσέγγιση της μάρκας στις ανακυκλώσιμες πηγές ενέργειας. Και το πως αυτές, μπορούν να συνδυαστούν με την κινητικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το εκρηκτικό ηλεκτρικό MINI Cooper JCW κυκλοφορεί
Αποκλειστικό: Αυτό είναι το «ελληνικό» Zeekr X
Οριστικό: To Euro 7 θα είναι πιο ελαστικό