Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To extreme makeover του νέου Kia Sportage (+video)

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To extreme makeover του νέου Kia Sportage (+video)

ΝΕΑ

To extreme makeover του νέου Kia Sportage (+video)

ΝΕΑ

Η μετάβαση του Kia Sportage στην πέμπτη του γενιά σηματοδότησε ένα extreme makeover, που χαρίζει στο SUV μια σαφώς πιο μοντέρνα προσωπικότητα.

Advertisement
Advertisement

H πέμπτη γενιά του Sportage έχει υποβληθεί σε… extreme makeover. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν την εξωτερική του εμφάνιση που απέκτησε σαφώς πιο μοντέρνο προσανατολισμό και πιο «φρέσκο» χαρακτήρα.

Το σύνθημα της ανανέωσης δίνει το νέο λογότυπο της μάρκα στο κάτω άκρο του καπό, αλλά και η επιβλητική μάσκα τύπου “tiger-nose”, πλαισιωμένη από LED φώτα ημέρας σε σχήμα «μπούμερανγκ». Στο πλάι εδρεύουν κομψής σχεδίασης ζάντες 17, 18 ή 19 ιντσών, ανάλογα με την έκδοση, και στο πίσω μέρος το βλέμμα μαγνητίζει το design των ενιαίων φωτιστικών σωμάτων.

Οι ανάγλυφες επιφάνειες συνυπάρχουν με έντονες ακμές, προσδίδοντας στο νέο Sportage μυώδη εμφάνιση και δυναμικό αποτύπωμα στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

«Η επανεφεύρεση του Sportage πρόσφερε στην ταλαντούχα ομάδα σχεδίασης της μάρκας την ευκαιρία να φτιάξει κάτι καινούριο. Να αντλήσει έμπνευση από το πρόσφατο “επανα-λανσάρισμα” της μάρκας και της παρουσίασης του EV6, ώστε να εντυπωσιάσει τους πελάτες μέσω ενός SUV με καινοτόμο και μοντέρνα σχεδίαση. Με το ολοκαίνουριο Sportage δεν θέλαμε απλά να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός, αλλά να μεταβούμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο στην κατηγορία των SUV», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Karim Habib, Senior Vice President και επικεφαλής του Global Design Center της Kia.

Για το σύγχρονο χαρακτήρα του διακρίνεται ο σχεδιασμός και της καμπίνας, με αποκορύφωμα το μεγάλο πάνελ δίδυμων οθονών (12”έκαστη) για το σύστημα infotainment και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Premium λεπτομέρεια αποτελεί η κομψή βάση της κεντρικής κονσόλας με το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, και τους περιστροφικούς διακόπτες (Driving modes, και θέση οδήγησης).

Ξεχωριστό χρώμα στην καμπίνα, επίσης, δίνει το design των αεραγωγών, τα χρωμιωμένα στιλιστικά στοιχεία και οι ποιοτικές επενδύσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Kia XCeed 1.6D 136 PS Auto 48V
Το ηλεκτρικό Kia Soul για τους surfers
Η Kia ετοιμάζει δύο νέα ηλεκτρικά SUV

Advertisement