Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Rolls Royce φτιάχνει το φενγκ σούι (+video)

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Rolls Royce φτιάχνει το φενγκ σούι (+video)

ΝΕΑ

Η Rolls Royce φτιάχνει το φενγκ σούι (+video)

ΝΕΑ

Ζάμπλουτος Κινέζος τοποθετεί μια Rolls Royce Ghost στο σαλόνι του σπιτιού του.

Advertisement
Advertisement

Οι εύποροι συμπολίτες μας έχουν μια μανία να συλλέγουν σπάνια και ακριβά αντικείμενα τα οποία επιδεικνύουν με περηφάνια στους πλούσιους φίλους τους.

Ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι και τα ακριβά αυτοκίνητα τα οποία εκτός από την βασική τους χρήση που είναι η μετακίνηση, για κάποιους μπορεί να γίνουν και διακοσμητικά στο σαλόνι τους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα μας έρχεται από την Κίνα και έναν δισεκατομμυριούχο ο οποίος αποφάσισε ότι θέλει να βλέπει κάθε πρωί που θα ξυπνάει μια Rolls Royce Ghost στο σαλόνι του. Το εγχείρημα παρόλα αυτά ήταν δύσκολο καθώς το πολυτελές διαμέρισμα βρισκόταν στον 44ο όροφο ενός ουρανοξύστη.

Advertisement
Advertisement

Ο δισεκατομμυριούχος προσέλαβε μια ομάδα έμπειρων μηχανικών για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο, ενώ ο γερανός είχε ειδικές προδιαγραφές για να αντέξει το βάρος του αυτοκινήτου. Οι μηχανικοί χρησιμοποίησαν ειδικά ατσάλινα σχοινιά, ενώ σχεδίασαν ένα ειδικό κλουβί υψηλής αντοχής για να διασφαλίσουν την ομαλή μεταφορά της Ghost.

Advertisement

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία φορά που κάποιος βάζει ένα πολυτελές αυτοκίνητο στο σπίτι του. Ακόμα πιο ακραία ήταν η περίπτωση στην Αυστραλία όπου ένας επίσης πολυεκατομμυριούχος αποφάσισε να ανεβάσει στον 57ο όροφο την McLaren Senna GTR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η ηλεκτρική Rolls Royce Spectre
Πόσα χρόνια λέτε πως έφτιαχναν τη Rolls Royce Phantom Syntopia;
Αυτή είναι η… Rolls Royce των Κινέζων (+video)