Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Toyota Supra για τον Batman

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Toyota Supra για τον Batman

ΝΕΑ

Μία Toyota Supra για τον Batman

ΝΕΑ

Το σχεδιαστικό στούντιο Flat Hat 3D Studio μας παρουσιάζει μία «εκκεντρική» έκδοση της νέας Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των διαφόρων μηχανικών βελτιώσεων που έχει δεχθεί στο παρελθόν η νέας γενιάς Toyota Supra (A90) πλέον έφτασε η στιγμή που αλλάζει δραστικά και σε ότι αφορά την εμφάνισή της, με την συγκεκριμένη βερσιόν να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Υπεύθυνο για την δημιουργία της «Cyber Supra» είναι το στούντιο Flat Hat 3D με έδρα την Ταϊβάν, το οποίο στο παρελθόν έχει βραβευτεί και στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA. Χάρη στην φαντασία και την ψηφιακή επεξεργασία των εξειδικευμένων προγραμμάτων των υπολογιστών, η συγκεκριμένη Supra έχει μεταλλαχθεί σε ένα παντός εδάφους όχημα, που επιπρόσθετα διαθέτει και ειδική αλεξίσφαιρη θωράκιση.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά θυμίζει τανκ, με το αμάξωμα να διαθέτει μία εσάνς από το μαχητικό αεροσκάφος Stealth, με αιχμηρές, γωνιώδεις γραμμές που για μερικούς φέρνει την εικόνα του pick-up μοντέλου της Tesla, Cybertruck ή του πιο ακριβού SUV μοντέλου στον κόσμο, του κινεζικού Karlmann King.

Παρατηρώντας το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου ελάχιστα θυμίζει την έκδοση παραγωγής της Supra, πέραν του βασικού σχήματος της οροφής και του μυτερού ρύγχους. Επιπλέον, οι εμπρός προβολείς έχουν αντικατασταθεί με λεπτά φώτα LED, ενώ στο πλάι διακρίνονται τα τονισμένα φτερά και φυσικά τα ελαστικά για χρήση εκτός δρόμου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για την online πλατφόρμα myCAR

Advertisement

Τι συμβαίνει με τους κλεμμένους καταλύτες; – Ποιοι πωλούνται πιο ακριβά

Τι αλλάζει στις Άδειες Κυκλοφορίας από την 1η Ιανουαρίου