Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mustang Mach-E κονταροχτυπιέται με το… pit crew της Ford (video)

Ελλάδα 2:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mustang Mach-E κονταροχτυπιέται με το… pit crew της Ford (video)

ΝΕΑ

H Mustang Mach-E κονταροχτυπιέται με το… pit crew της Ford (video)

ΝΕΑ

Η μπλε οβάλ εταιρεία γνωστοποιεί στο κοινό τις δυνατότητες του ηλεκτρικού μοντέλου στον τομέα των over-the-air αναβαθμίσεων μέσω ενός συναρπαστικού βίντεο.

Advertisement
Advertisement

Μια καμπάνια με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, έχει λανσάρει η μπλε οβάλ εταιρεία.

Πρόκειται για μια σειρά πέντε επεισοδίων, όπου αναδεικνύονται τα «όπλα» του ολοκαίνουριου, μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, έχει το επεισόδιο “MUSTANG MACH-E v PIT CREW” το οποίο εστιάζει στα λεγόμενα over-the-air (ΟΤΑ) updates, τις ενημερώσεις, δηλαδή, λογισμικού τις οποίες ο χρήστης εγκαθιστά στο αυτοκίνητό του, όπως θα έκανε για το κινητό του τηλέφωνο.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει η Ford, τα OTA updates που αφορούν την Mustang Mach-E «μπορούν να γίνουν από οπουδήποτε», ενώ προκειμένου να γνωστοποιήσει στο κοινό το… ταλέντο του ηλεκτρικού μοντέλου, το αντιπαραβάλλει με τις παραδοσιακές ενέργειες που πραγματοποιούν οι μηχανικοί των εταιρειών στα pit stop.

Ειδικότερα, ενόσω η Mach-E “κονταροχτυπιέται” με ένα αγωνιστικό της Ford Performance φτάνει η ώρα για μία… παύση. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σταθμεύει για να εκτελεστούν οι OTA αναβαθμίσεις, ενώ το αγωνιστικό για να λάβει τη φροντίδα ενός Pit-crew που βρίσκεται πάνω σε μια κινούμενη πλατφόρμα.

Αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες, τα δύο μοντέλα επιστρέφουν στο… πεδίο μάχης προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως η Mustang Mach-E προσφέρεται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς, είτε σε τετρακίνητη έκδοση (AWD). Η πρώτη κατηγορία αφορά αποκλειστικά την “απλή” Mach-E, ενώ με τετρακίνηση προσφέρονται οι εκδόσεις AWD, GT, όπως και η πιο πρόσφατη Performance Edition, η οποία συνιστά και την ισχυρότερη της γκάμας.

Advertisement

Η Performance Edition παράγει 487 Ps και 860 Nm ροπής, ολοκληρώνοντας το 0-96 χλμ./ώρα σε 3,5 sec. Παράλληλα, όπως και η έκδοση GT, ενσωματώνει μια μπαταρία των 88 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 378 χλμ.

Ακολουθεί το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Η θρυλική Shelby Mustang GT500 CR ξαναγεννιέται
Μια κόντρα με αποτέλεσμα- έκπληξη, για τη Mustang (VIDEO)
Οι έξυπνες αόρατες χειρολαβές της Ford Mustang Mach-E (+vid)