Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Prior Design «πειράζει» αισθητικά το Toyota GR Yaris

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Prior Design «πειράζει» αισθητικά το Toyota GR Yaris

ΝΕΑ

Η Prior Design «πειράζει» αισθητικά το Toyota GR Yaris

ΝΕΑ

Το GR Yaris είναι μία από τις ανέλπιστες εκπλήξεις των τελευταίων ετών, αναμφισβήτητα. Όμως, κάποιοί θα ήθελαν να έχει πιο αγριωπή εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Αυτούς θέλουν να ικανοποιήσουν οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου Prior Design οι οποίοι δημιούργησαν ένα αεροδυναμικό κιτ το οποίο προστίθεται στο αμάξωμα του hot hatch μοντέλου της Toyota.

Σύμφωνα με τα στελέχη του γερμανικού οίκου βελτίωσης, αυτό που θέλησαν να κάνουν είναι να παρουσιάσουν ένα αμάξωμα το οποίο να είναι εντυπωσιακό αλλά όχι ακραίο, να ξεχωρίζει αλλά όχι να αλλοιώνει την ταυτότητα του αυτοκινήτου και να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως δικό του δημιούργημα.

Έτσι, αναδιαμόρφωσαν τον εμπρός προφυλακτήρα ο οποίος είναι ογκωδέστερος σε σχέση με αυτόν που διαθέτει το GR Yaris παραγωγής. Αυτός έχει περισσότερα ανοίγματα, ευρύτερη γρίλια και μεγαλύτερο και πιο προτεταμένο splitter στο κάτω μέρος του.

Advertisement
Advertisement

Το καπό έχει αντικατασταθεί με νέο το οποίο είναι από ανθρακονήματα, έχει μεγαλύτερη καμπύλη και διαθέτει άνοιγμα για την εισαγωγή μεγαλύτερης ποσότητας αέρα προς τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,6 λίτρων. Θυμίζουμε ότι αυτός αποδίδει 261 ίππους/6.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 360 Nm/3.000-4.600 σ.α.λ.

Οι θόλοι των τροχών, επίσης, έχουν επεκταθεί και οι υπάρχοντες τροχοί έχουν αντικατασταθεί από άλλους οι οποίοι διαθέτουν κεντρικό μπουλόνι και η σχεδίασή τους ταιριάζει και τονίζει το σύνολο του αμαξώματος.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι μεγάλος σε διαστάσεις, πολύ έντονα διαμορφωμένος και ενσωματώνει μεγαλύτερο αεροδυναμικό διαχύτη. Επίσης, στην πίσω πόρτα έχει προσαρμοστεί μικρή αεροτομή και μεγαλύτερη στην άκρη της οροφής.

Advertisement

Το Toyota GR Yaris της Prior Design απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν το αυτοκίνητό τους να ξεχωρίζει αισθητικά αλλά να μην είναι κραυγαλέο ή ακόμα και κιτς. Ο βελτιωτικός οίκος ανακοινώνει ότι το συνολικό κόστος της μετατροπής του αμαξώματος φτάνει τα 7.104 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στη Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota GR Yaris
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Toyota Land Cruiser
Οι τιμές του ολοκαίνουργιου Toyota C-HR στην Ελλάδα