Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Χώρισαν και της πήρε πίσω την Porsche… (+video)

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χώρισαν και της πήρε πίσω την Porsche… (+video)

MIRROR

Χώρισαν και της πήρε πίσω την Porsche… (+video)

MIRROR

Ο πρώην αθλητής του baseball και για δύο χρόνια αρραβωνιαστικός της J-Lo, Alex Rodriguez, «άναψε φωτιά» στο Instagram όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελώντας δίπλα σε μία κόκκινη Porsche.

Advertisement
Advertisement

 

Ήταν αυτή, που είχε δωρίσει στην πρώην αρραβωνιαστικιά του,  Jennifer Lopez για τα 50α γενέθλιά της το 2019.

Με μία ανάρτηση του -όλο νόημα- στο Instagram, o 46χρονος αθλητής, επιβεβαίωσε πως πήρε πίσω το δώρο που είχε κάνει στην πρώην μνηστή του Jennifer Lopez. «Φαίνεται ότι η JLO άφησε όχι μόνο εσάς αλλά και το κόκκινο αυτοκίνητο» ήταν μόνο ένα από τα ποικίλα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του πρώην αθλητή.

Advertisement
Advertisement

To supercar-δώρο για τα γενέθλια της J-Lo

Ήταν Ιούλιος του 2019 όταν η Jennifer Lopez οδήγησε για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια. Ο σύντροφός της, (τότε) Alex Rpdriguez,  της αγόρασε μια Porsche 911 Carrera GTS κόκκινου χρώματος ως δώρο γενεθλίων. Το πολυτελές αυτοκίνητο φημολογείται πως κόστισε περίπου 120.000 ευρώ και η Lopez έδειχνε πανευτυχής με το δώρο των 50ων γενεθλίων της.

Advertisement

«Ω Θεέ μου, πρέπει να οδηγήσω;», ρώτησε. «Είναι πανέμορφο. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ ένα αμάξι σαν αυτό. Δεν είχα ποτέ ένα αμάξι σαν αυτό», συμπλήρωσε η Lopez.

Advertisement

Και το τέλος

Ήταν κάπου στις αρχές Μαρτίου όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες που ήθελαν τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez να χωρίζουν έπειτα από 4 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια αρραβώνα.

Αιτία καθώς φαίνεται στάθηκε μια απιστία του συντρόφου της, (την οποία βέβαια δεν παραδέχτηκε ποτέ ο ίδιος) Σήμερα η 52χρονη τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι καλύτερα από ποτέ μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affleck.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτικό: Aston Martin Vantage vs Porsche 911 Carrera GTS
Δοκιμή: Porsche 911 GT3
Πρώτη επαφή: Porsche 911 GT3