Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche και ο Tom Cruise ξανά μαζί στο Top Gun (+video)

Ελλάδα 4:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche και ο Tom Cruise ξανά μαζί στο Top Gun (+video)

ΝΕΑ

Η Porsche και ο Tom Cruise ξανά μαζί στο Top Gun (+video)

ΝΕΑ

Αν νιώθετε πως η συνέχεια της ταινίας Top Gun, του 1986 με τον Tom Cruise, καθυστερεί εδώ και… χρόνια, έχετε δίκιο. Το φιλμ θα έπρεπε να βγει στους κινηματογράφους το 2019 αλλά η πανδημία ανέβαλλε την πρεμιέρα του. Τώρα η ταινία θα προβληθεί και σε ένα teaser της η Porsche και ο Tom Cruise ξανασμίγουν για το Top Gun: Maverick.

Advertisement
Advertisement

Το φιλμ «Top Gun: Maverick» έχει μια ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάιο του 2022 και τόσο η Paramount Pictures όσο και η συνεργάτης/ χορηγός Porsche είναι βέβαιοι ότι επιτέλους η ταινία θα προβληθεί. Μάλιστα έφτιαξαν ένα teaser 30 δευτερολέπτων για την ταινία, το οποίο ανακοινώνει με τόλμη: «Η Porsche και το Top Gun, ξανά μαζί».

Το teaser προβλήθηκε το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVI. Είναι σύντομο και με πολύ γρήγορο ρυθμό, σε σημείο που δεν μπορείς καν να ξεχωρίσεις ποιο είναι το υλικό που βγαίνει από την ταινία και ποιο είναι το διαφημιστικό  της Porsche.

Αλλά η ιδέα είναι πολύ ξεκάθαρη σε κάθε περίπτωση: Η Porsche και ο Tom Cruise επιστρέφουν.

Advertisement
Advertisement

Ο συσχετισμός μεταξύ των δύο ανάγεται στην αρχική ταινία του 1986, με την Charlie (Kelly McGillis) να οδηγεί μια υπέροχη μαύρη Porsche Speedster του 1958. Επιπλέον εμφανίζεται μια πολύ ιδιαίτερη ασημί Porsche 911 S, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ στο teaser, με τον Tom Cruise και την συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Connelly.

Advertisement

Σε σκηνοθεσία Joseph Kosinski, το Top Gun: Maverick ξεκινά την ιστορία τρεις δεκαετίες μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, οπότε ο Maverick είναι πλέον μεγαλύτερος αλλά όχι ιδιαίτερα σοφότερος.

Εκπαιδεύει αποφοίτους του Top Gun και, σύμφωνα με το λεκτικό κομμάτι του teaser, «αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του». Αλλά κυρίως, ο Maverick θα κάνει τα ίδια πράγματα που έκανε στην πρώτη ταινία, θα πετάξει αεροπλάνα, θα πολεμήσει τους κακούς και το σύστημα και «Θα νιώσει την ανάγκη για ταχύτητα».

Advertisement

Το Top Gun: Maverick θα κυκλοφορήσει (ελπίζουμε) στις 27 Μαΐου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H επιστροφή της πιο θρυλικής Porsche 911
Η Porsche 928 του Tom Cruise πουλήθηκε πολύ ακριβά
O Tom Cruise κοντράρει τους Mark Webber και David Coulthard (+video)

Advertisement