Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche προσφέρει κάποια περίεργα αξεσουάρ για την Cayman GT4 RS

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche προσφέρει κάποια περίεργα αξεσουάρ για την Cayman GT4 RS

ΝΕΑ

Η Porsche προσφέρει κάποια περίεργα αξεσουάρ για την Cayman GT4 RS

ΝΕΑ

Η Porsche Cayman GT4 RS έχει μερικές περίεργες επιλογές στη διάθεση του αγοραστή της, με μια από αυτές να είναι το δερμάτινο κάλυμμα της ασφαλειοθήκης.

Advertisement
Advertisement

Στη νέα Cayman, από τη βασική τιμή μπορεί να ανέβει κανείς έως και σχεδόν 4 φορές πάνω επιλέγοντας όλα περισσότερα μπορεί από τη λίστα των έξτρα.

Ανάμεσα στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού και του κορυφαίου του μοντέλου, βρίσκουμε τα γνωστά επίπεδα εξοπλισμού, μαζί με μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες έξτρα επιλογές. Αυτό που μας «χτύπησε» στο μάτι πολύ, είναι η προαναφερθείσα δερμάτινη ασφαλειοθήκη που όσο να είναι, για ένα αυτοκίνητο που έχει προορισμό την πίστα, φαίνεται κάπως.

Advertisement
Advertisement

Το κόστος της επιλογής αυτής, δεν είναι σπουδαίο για τα δεδομένα της Porsche (336 ευρώ) αν και μάλλον πάει «σετ» με τις δερμάτινες επενδύσεις στην κολώνα του τιμονιού (416 ευρώ) και στο πάνελ των διακοπτών για τον κλιματισμό (690 ευρώ). Το δέρμα, αν θέλει ο αγοραστής να το βλέπει και στα πατάκια του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπολογίζει επιπλέον 1.222 ευρώ.

Μοιάζει παράλογο για ένα αυτοκίνητο με τον προσανατολισμό της Cayman GT4 RS, όπου η αντίστοιχη επιλογή από ανθρακόνημα στα πατάκια, είναι φθηνότερη (840 ευρώ)– χώρια που θα είναι πιο ταιριαστή. Από τη λίστα των αξεσουάρ, ξεχωρίζουν επίσης οι αλυσίδες για τα χιόνια που κοστολογούνται 554 ευρώ αλλά και το καλώδιο φόρτισης USB, στα… 35 ευρώ.

Advertisement

Το σετ των αποσκευών που είναι κατασκευασμένες ειδικά για το χώρο αποσκευών του μοντέλου, έχει 5.600 ευρώ και με βάση τη χρησιμότητά του, μοιάζει λογικά τιμολογημένο (…). Δεν μπορούμε να μην σταθούμε στο σετ αυτοκόλλητων με ρετρό διάθεση που η Porsche κοστολογεί με 1.200 ευρώ

Advertisement

Αναμφίβολα όμως, το πιο ιδιαίτερο στοιχείο που μπορεί να επιλέξει κανείς από τη λίστα του έξτρα εξοπλισμού του μοντέλου, είναι το σετ περιποίησης. Μιλάμε για ένα πακέτο με σφουγγάρια για το πλύσιμο του αυτοκινήτου, σετ βούρτσες τριών τεμαχίων αλλά και κάποια καλλυντικά για το αμάξωμα, όπως είναι ένα μικρό δοχείο με βερνίκι αλλά και το υγρό που κάνει την αφαίρεση των εντόμων παιχνιδάκι, που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της αγοράς του αυτοκινήτου κατά 842 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche Panamera: Ειδικές εκδόσεις Platinum
H Porsche 718 Cayman GT4 RS προκαλεί ρίγος στις… 9.000 rpm (video)
Κόντρα Porsche GT2 με Ducati Panigale V4 (+video)

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ