Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche Cayenne τα καταφέρνει άριστα στα δύσκολα (+video)

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Porsche Cayenne τα καταφέρνει άριστα στα δύσκολα (+video)

ΝΕΑ

Η Porsche Cayenne τα καταφέρνει άριστα στα δύσκολα (+video)

ΝΕΑ

Μόνο με ένα σετ ελαστικά για εκτός δρόμου χρήση, μια Porsche Cayenne στην έκδοση με τον V8, κάνει θαύματα περνώντας ακόμα και το διάσημο για τις δυσκολίες του Hells Gate στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Cayenne του 2008, απέδειξε για άλλη μια φορά πως πέραν της premium υπόστασής της, είναι και πολύ «σοβαρό» εκτός δρόμου «εργαλείο».

Με τον V8 στην πρώτη της γενιά, ένα κεντρικό διαφορικό με «κλείδωμα», ρυθμιζόμενη αερανάρτηση αέρα και «κοντές» σχέσεις, το SUV της Porsche έχει ακόμα και σήμερα όλα όσα χρειάζεται για να δείξει το δρόμο σε αντίστοιχες premium προτάσεις, ακόμα και… χωρίς να υπάρχει δρόμος. Αυτό είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ένας youtuber, ο Harrison Schoenman.

Advertisement
Advertisement

Αυτός είναι που εμφανίζεται στο video που έχουμε πιο κάτω, που πήγε με την Cayenne S του 2008 στο Moab –που στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν το Nurburgring για όσους αρέσκονται στην εκτός δρόμου κίνηση. Το μόνο στοιχείο έξτρα εξοπλισμού του αυτοκινήτου, ήταν ένα σετ ελαστικών παντός εδάφους 32 ιντσών, ενώ όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο ήταν στην εργοστασιακή του μορφή, έτσι όπως κυκλοφόρησε το 2008.

Η επίδοσή του στο πολύ δύσκολο περιβάλλον του Hells Gate, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς ούτε οι μεγάλες κλίσεις στο έδαφος, ούτε ο ολισθηρός βράχος ήταν εμπόδιο για την πορεία του αυτοκινήτου. Στο πιο τεχνικό τμήμα του μονοπατιού, χρειαζόταν λίγο πιο προσεκτική τοποθέτηση του οχήματος αλλά το SUV της Porsche τα κατάφερνε παντού, μια και είχε τις ικανότητες, ενώ όπως φάνηκε και ο οδηγός του είχε την εμπειρία να μένει ψύχραιμος σε κάθε περίπτωση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια… γιαπωνέζικη Porsche 718 Cayman (+video)
Πόσα χρειάζεται για να γίνεις μέτοχος της Porsche;
Τι θα λέγατε για ένα σκάφος που μοιάζει με Porsche; (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement