Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια… γιαπωνέζικη Porsche 718 Cayman (+video)

Ελλάδα 6:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια… γιαπωνέζικη Porsche 718 Cayman (+video)

ΝΕΑ

Μια… γιαπωνέζικη Porsche 718 Cayman (+video)

ΝΕΑ

Η Porsche Japan για την επέτειο της νίκης του Tetsu Ikuzawa στο GP του 1967, παρουσίασε μια μοναδική έκδοση της Cayman.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο δεν διατίθεται για πώληση αλλά η Porsche είναι στην ευχάριστη θέση να κατασκευάσει μια αντίστοιχη έκδοση για όσους ενδιαφέρονται.

Η ιαπωνική αντιπροσωπεία της Porsche παρήγγειλε από το ειδικό τμήμα Exclusive Manufaktur ένα μοναδικό αυτοκίνητο για να γιορτάσει τη νίκη του Tetsu Ikuzawa, στο Ιαπωνικό GP του 1967. Το ειδικό αυτό μοντέλο δεν είναι διαθέσιμο για αγορά αλλά για όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ζητήσουν τις επεμβάσεις στο δικό τους αυτοκίνητο.

Το αγωνιστικό που είχε χρησιμοποιηθεί το 1967, ήταν μια Porsche 906 που είχε εξελιχτεί από τον ίδιο τον Ferdinand Piech. Ήταν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο αγωνιστικό αυτοκίνητο κατά τη δεκαετία του 1960.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιάπωνας οδηγός αγώνων Tetsu Ikuzawa, κέρδισε το ιαπωνικό Grand Prix το 1967 και σήμανε την απαρχή της απόλυτα επιτυχημένης εμπορικής πορείας της μάρκας στην Ασιατική χώρα. Για να τιμήσει αυτή την επιτυχία, η Porsche Japan ζήτησε το μοναδικό Tribute 906 από το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, πάνω σε μια 718 Cayman GT4.

Το χρώμα είναι απευθείας αναφορά στο αγωνιστικό του 1967, όπως και οι λεπτομέρειες στην καμπίνα. Η εντυπωσιακή 718 Cayman GT4, όπως φαίνεται και στο video, είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που κινείται.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καταλάβατε την Porsche Taycan στο Star Wars; (+video)
Red Bull: Απομακρύνεται από Porsche και Honda;
Δοκιμή: Porsche Cayman GT4 RS

Advertisement