Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 παίρνει τα βουνά!

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche 911 παίρνει τα βουνά!

ΝΕΑ

Η Porsche 911 παίρνει τα βουνά!

ΝΕΑ

Η πολυαναμενόμενη Porsche 911 (992) είναι εδώ, παρότι περιμένουμε ακόμη τις μπαρουτοκαπνισμένες εκδόσεις GT2, GT3 αλλά και μια ακόμη τετρακίνητη έκδοση που δεν εστιάζει αποκλειστικά την κίνηση στο δρόμο. Σοκ και δέος! 

Advertisement
Advertisement

Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την περίεργη εποχή που διανύουμε. Μια 911 για χρήση μακριά από την άσφαλτο; Δεν έχουν τον Θεό τους. Πρώτα εντοπίστηκε πού αλλού, στο γνωστό σε όλους Nürburgring, στα τέλη του περασμένου έτους, έμοιαζε το ύψος της να είχε αυξηθεί αρκετά μη θυμίζοντας τις υπόλοιπες αδελφές της. Οι θόλοι της ήταν γεμισμένοι με ειδικό αφρό που επιβεβαιώνει τα μεγάλα κενά που υπάρχουν επάνω από τους τροχούς της. Πέρα από αυτό, οι ομοιότητες με οποιαδήποτε άλλη 992 είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Ωστόσο, οι φωτογράφοι κατάσκοποι έχουν τραβήξει νέες φωτογραφίες της 911 4×4 και είναι σαφές ότι το project βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Το πίσω τμήμα γύρω από την πινακίδα κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί ειδικά προκειμένου να ταιριάζει στην υψηλότερη θέση και ο αφρός που λέγαμε πιο πάνω έχει αφαιρεθεί από τους θόλους των τροχών. Ότι και να έχει προγραμματίσει πάντως η Στουτγάρδη, το σίγουρο είναι πως έρχεται σύντομα στη ζωή.

Advertisement
Advertisement

Είναι προφανές πως οι έμπειροι μηχανικοί της Porsche εξελίσσουν μια έκδοση Safari της υπάρχουσας γενιάς 911, που είδαμε στο συγκεκριμένο μοντέλο πριν από δεκαετίες. Είναι όντως μια προχωρημένη κίνηση μετά από μεγάλη προσπάθεια, αλλά η φίρμα μας έχει προσφέρει κατά το παρελθόν ειδικές δημιουργίες όπως είναι η 935 Moby Dick. Ας περιμένουμε λοιπόν και θα δούμε. Το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξουμε ποτέ…

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αυτή είναι η μοναδική θωρακισμένη από το εργοστάσιο Porsche 911 (VIDEO)

Αυτή την υπέροχη Porsche 911 της Singer ποιος θα την πάρει;

Advertisement

0-300 με την Porsche 911 Turbo S Cabriolet (VIDEO)