Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή την υπέροχη Porsche 911 της Singer ποιος θα την πάρει;

Ελλάδα 4:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή την υπέροχη Porsche 911 της Singer ποιος θα την πάρει;

ΝΕΑ

Αυτή την υπέροχη Porsche 911 της Singer ποιος θα την πάρει;

ΝΕΑ

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να προσφέρεται μια Singer 911 σε δημοπρασία, ειδικά μια τέτοια περίπτωση που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει το τιμόνι δεξιά.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα της συγκεκριμένης Porsche είναι «Newcastle Commission» μια και η Singer δίνει όνομα σε κάθε ένα από τα αυτοκίνητα με τα οποία ασχολείται σε αυτό το βαθμό.

Βασίζεται σε μια 964 Carrera 2 που πουλήθηκε στη Βρετανία το 1990 και ήταν σε stock μορφή έως το τέλος του 2015. Η Singer την «έγδυσε» για να ενισχύσει το πλαίσιο και να κάνει τα “μαγικά” της, τοποθετώντας το γνωστό αμάξωμα από ανθρακόνημα. Ο σημερινός ιδιοκτήτης την αγόρασε τον Ιούνιο του 2020. Το αυτοκίνητο προσφέρεται επί του παρόντος σε μια διαδικτυακή δημοπρασία από το Collecting Cars. Έχει συνολικά διανύσει μόλις 1.770 χιλιόμετρα (1.100 μίλια) και παρουσιάζεται σε μια εξαιρετικά καλή κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Το χρώμα της είναι το Singer Racing White με απαλές γαλάζιες ρίγες γύρω από τους προφυλακτήρες και τις πλευρές, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι τύπου Fuchs με διάμετρο 17 ιντσών με μπλε κεντρικά μπουλόνια. Διαθέτει επίσης την προαιρετική σπορ ανάρτηση με αμορτισέρ της Ohlins, καθώς και την αναβάθμιση «big brake» με φρένα από την 993 Turbo. Όπως με κάθε Singer 911, το τιμόνι είναι από 993 και παίρνει τη θέση του τυπικού αντίστοιχου της  964. Στο εσωτερικό τα προαιρετικά ελαφρά καθίσματα από ανθρακονήματα είναι υπενδεδυμένα σε ένα συνδυασμό από μπλε δέρμα και σουέτ.

Η ισχύς προέρχεται από ένα ατμοσφαιρικό boxer 6κύλινδρο που εξελίχθηκε από την Ed Pink Racing. Η απόδοση φτάνει τους 390 ίππους και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η Singer ισχυρίζεται ότι τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 3,3 δευτερόλεπτα και τα 160 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 8,2 δευτερόλεπτα. Η υψηλότερη προσφορά ήταν μέχρι πριν λίγο οι 550.000 λίρες (618.000 ευρώ περίπου) αν και υπάρχει χρόνος και περιθώριο για υψηλότερη τιμή, μια και όπως φαίνεται το μοντέλο έχει προσελκύσει πολλή προσοχή από ενδιαφερόμενους.

Advertisement

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

H γοητεία της νοσταλγίας μέσα από την Porsche Boxster 25 Edition (VIDEO)

Πανδημία: Ρεκόρ πωλήσεων Porsche…

H Singer έρχεται στην Ευρώπη