Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο εξωτική Aventador είναι της Liberty Walks

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο εξωτική Aventador είναι της Liberty Walks

ΝΕΑ

Η πιο εξωτική Aventador είναι της Liberty Walks

ΝΕΑ

Η τελευταία πρόταση της Liberty Walks για το μοντέλο που «τελειώνει» από τη γκάμα της Lamborghini, είναι η πιο ακραία από όλες μια και κάνει την Aventador σαν να έχει βγει από παιχνίδι του Playstation.

Advertisement
Advertisement

Η Ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων, κάνει την απόλυτη πρόταση- αποχαιρετισμό για το μοντέλο της Lamborghini που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην κατηγορία των supercars.

Όλα ξεκινούν με το φαρδύ body kit, ένα νέο σετ τροχών και την προσθήκη της αερανάρτησης. Το κίτρινο χρώμα είναι το «κερασάκι στην τούρτα» της υπερβολής που έχουμε μπροστά μας. Δύο ημέρες πριν το Tokyo Auto Salon ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, η Liberty Walks έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες της τελικής έκδοσης του αυτοκινήτου, η οποία προβλέπεται να παραχθεί μόλις σε 20 αντίτυπα. Για όσους αναρωτιούνται, αυτό που έχουμε στις φωτογραφίες, είναι το τρίτο που έχει κατασκευαστεί…

Advertisement
Advertisement

Το υλικό κατασκευής του body kit είναι αυτό που ορίζει σε μεγάλο ποσοστό το κόστος της μετατροπής. Η LW κάνει λόγο για ένα «βασικό» πακέτο που κοστίζει κάτι παραπάνω από 82.000 ευρώ, ενώ η πλέον ακραία πρόταση –προφανώς αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες- κοστολογείται περί τις 163.000 ευρώ! Φυσικά και δεν μπορεί να προβληματιστεί ο μέσος αγοραστής αυτοκινήτου για το κόστος και την εμφάνιση της συγκεκριμένης Aventador. Η βελτιωτική εταιρεία πάντως, είναι αισιόδοξη πως θα βρεθούν και οι υπόλοιποι 17 για να αγοράσουν το ακραίο αυτό δείγμα της δουλειάς τους και μάλιστα σχετικά σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα καλύτερα παιχνίδια με αυτοκίνητα στο PS5
Πιάστηκε στα πράσα ο διάδοχος της Lamborghini Aventador (+video)
Δοκιμή: Lamborghini Huracan STO

Advertisement

 

 

Advertisement