Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi Vision Ralliart: Ένα «τουμπανιασμένο» Outlander PHEV

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Mitsubishi Vision Ralliart: Ένα «τουμπανιασμένο» Outlander PHEV

ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi Vision Ralliart: Ένα «τουμπανιασμένο» Outlander PHEV

ΝΕΑ

Με κατάμαυρη εμφάνιση και ενισχυμένα οδικά χαρακτηριστικά, το πρωτότυπο μοντέλο αναδεικνύει τις δεξιότητες των ανθρώπων που στελεχώνουν το τμήμα επιδόσεων της Mitsubishi.

Advertisement
Advertisement

Δυναμική επιστροφή για το τμήμα επιδόσεων της Mitsubishi, Ralliart, μέσω της αποκάλυψης ενός σκληροπυρηνικού πρωτότυπου μοντέλου, υπό την ονομασία Vision Ralliart, που μοιάζει με ένα… τουμπανιασμένο Outlander PHEV.

Το σύνθημα της εξαγρίωσης του μεσαίου ιαπωνικού SUV δίνεται από το μπροστινό μέρος, με σήμα κατατεθέν την κλειστή γρίλια σε σπορτίφ μοτίβο και με το έμβλημα της Ralliart σε περίοπτη θέση.

Ο προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος, προσδίδοντας πιο επιβλητική υπόσταση στο concept car, κάτι στο οποίο συνεισφέρουν και οι 22άρες ζάντες, στεγασμένες κάτω από φουσκωμένα φτερά.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον δόσεις αθλητικού στιλ χαρίζει ο τεράστιος διαχύτης στο πίσω μέρος, τα φώτα φρένων σε στιλ μονοθεσίου F1, όπως και το total black αμάξωμα.

Η Mitsubishi δεν ανακοινώνει λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος κίνησης. Αναφέρει, όμως, ότι το κινητήριο σύνολο «αποδίδει μεγαλύτερη δύναμη, το σύστημα τετρακίνησης φέρει σπορ ρύθμιση και η μπαταρία έχει μεγαλύτερη ενεργειακή χωρητικότητα».

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι το νέο plug-in υβριδικό Outlander παραγωγής ενσωματώνει δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν εμπρός/έναν πίσω), αλλά και μια μπαταρία 20 kWh που θα εξασφαλίζει έως και 87 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας (σε κύκλο WLTP).

Όπως προσθέτει ο Ιάπωνας κατασκευαστής, το Vision Ralliart ενσαρκώνει το DNA του αγωνιστικού βραχίονά της και υπόσχεται «βελτιωμένη επιτάχυνση, στρίψιμο και φρενάρισμα, σε κάθε έδαφος και ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών».

Advertisement

Το Vision Ralliart θα δώσει το «παρών» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, χωρίς, όμως, να προορίζεται για παραγωγή.

Εντούτοις, στόχος της Mitsubishi είναι να αξιοποιήσει τις εντυπώσεις που θα προκαλέσει το πρωτότυπο όχημα στους απανταχού φίλους της, στην εξέλιξη των μελλοντικών μοντέλων της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mitsubishi αποκαλύπτει το νέο Outlander PHEV
Πως μπορεί να είναι ένα νέο Mitsubishi Lancer Evolution;
Πρωτότυπο όχημα της Mitsubishi είναι ο φύλακας άγγελος των οδηγών