Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η NOS γιορτάζει με το Porsche Club Greece

Ελλάδα 18:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η NOS γιορτάζει με το Porsche Club Greece

ΑΓΟΡΑ

Η NOS γιορτάζει με το Porsche Club Greece

ΑΓΟΡΑ

Το μοναδικό Porsche Fashion Anniversary θα έχει τη στήριξη μίας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του Porsche Club Greece στο ξεκίνημα του 2024 είναι το Fashion Anniversary.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυση της Porsche, όταν ο Φέρντιναρντ Πόρσε έκανε το όνειρο πραγματικότητα δημιουργώντας την μοναδική 356 Roadster. Κάπως έτσι, το μακρινό 1948 ξεκίνησε ο θρύλος της Porsche που έγινε συνώνυμο της ταχύτητας, της καινοτομίας και της τόλμης.

Oι φίλοι της Porsche, αλλά και όλοι οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σπουδαία εορταστική βραδιά που θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας, ζωντανή μουσική και μια παρέλαση από 75 συλλεκτικές Porsche.

Advertisement
Advertisement

Στο πλευρό της εκδήλωσης Porsche Fashion Anniversary θα βρεθεί η NOS Insurance Services, μια από τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλιστικών υπηρεσιών. Η NOS Insurance Services ιδρύθηκε το 2021 από την οικογένεια Λιάγκα και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε. Κατάφερε μάλιστα να βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Advertisement

Η NOS έχει στοχεύσει να ηγηθεί την ελληνική αγορά με βασική της δραστηριότητα την εκπροσώπηση κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών. Πρόκειται δηλαδή για έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές καθώς συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 πράκτορες.
Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός είναι τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη NOS έχοντας μέχρι τώρα 300.000 ικανοποιημένους ασφαλισμένους.

Advertisement

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και στην Ελλάδα με γεωγραφική κάλυψη του 95% της ελληνικής επικράτειας. Άλλωστε η ονομασία NOS προέρχεται από το λατινικό «εμείς» και συμβαδίζει με την ζεστασιά και την φροντίδα με την οποία αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

Tο Porsche Club Greece έχοντας στο πλευρό του τη NOS Insurance Services θα φροντίσουν να έχετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, όπως ακριβώς συναρπαστική είναι η οδήγησης ενός μοντέλου της γερμανικής μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με τη νέα Porsche Macan στη Γερμανία
Η ηλεκτρική Macan θα είναι μία γνήσια Porsche
Η μοναδική Porsche 928 GT «Slantnose» πωλείται!