Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Next.e.Go: Συνεργασία με Neymar! Τί γίνεται με το εργοστάσιο στην Ελλάδα;

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Next.e.Go: Συνεργασία με Neymar! Τί γίνεται με το εργοστάσιο στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Next.e.Go: Συνεργασία με Neymar! Τί γίνεται με το εργοστάσιο στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Την αύρα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ επέλεξε η γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

H Next.e.Go ποντάρει περισσότερο στα 200 εκ. followers του Neymar Jr και λιγότερο στο τρίθυρο ηλεκτρικό πόλης που είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί.

Όχι ο Neymar δεν άφησε την Paris Saint Germain για τα μάτια της Next.e.Go, ούτε έγινε ηθοποιός (όσο και αν θα του ταίριαζε). Η γερμανική εταιρεία που φιλοδοξεί να μπει στο χώρο της αυτοκίνησης δυναμική και να λανσάρει ένα μικρό ηλεκτρικό πόλης, ξεκίνησε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο διεθνή. Ο Neymar μετρά περισσότερους από 200 εκ. φίλους συνολικά στα social media, και μία του και μόνο ανάρτηση αποτελεί φοβερή διαφήμιση για την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Η Next.e.Go ταυτόχρονα μας προϊδεάζει με ένα teaser σχετικά με την αποκάλυψη του μικρού ηλεκτρικού τρίθυρου hatchback και ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει την αγάπη του Neymar για τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρουμε βέβαια αν έχει στην κατοχή του ένα από τα e.wave X, πάντως σίγουρα πληρώθηκε αδρά για να τα εκπροσωπήσει. Η συνεργασία ονομάστηκε «πράσινο εντός και εκτός γηπέδου» σε ελεύθερη μετάφραση, υπονοώντας τόσο το γρασίδι του γηπέδου ποδοσφαίρου, όσο και το πράσινο που προκύπτει από τη μηδενική εκπομπή CO2 του e.wave X.

H γερμανική εταιρεία έχει φιλόδοξα σχέδια. Στα πλάνα της μάλιστα βρίσκεται και η χώρα μας τόσο για το λανσάρισμα μικρών ηλεκτρικών πόλης, όσο και για να εγκαταστήσουν κάποιο εργοστάσιο με επένδυση πολλών εκατομμυρίων. Εξάλλου η Next.e.Go αντλεί μεγάλα κεφάλαια από το γερμανικό κράτος για να προωθήσει την ηλεκτροκίνηση σε επίπεδο μαζικής παραγωγής και χαμηλότερο κόστος αγοράς που θα πλησιάζει το κόστος ενός συμβατικού με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Next e.Go: Η ενδιαφέρουσα ιστορία του κατασκευαστή που έρχεται Ελλάδα!
Εργοστάσιο και στη Βουλγαρία για τα Next E.Go Mobile;
Πρεμιέρα στη ΔΕΘ για το ηλεκτρικό Next.e.Go Life!