Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα «βασιλικά» προνόμια του Νεϊμάρ και ένας στόλος αυτοκινήτων

Ελλάδα 12:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα «βασιλικά» προνόμια του Νεϊμάρ και ένας στόλος αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Στα «βασιλικά» προνόμια του Νεϊμάρ και ένας στόλος αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Τώρα, βέβαια, θα αναρωτηθείτε εύλογα ότι οι Σαουδάραβες του προσφέρουν ιδιωτικό τζετ, στις Lamborghini θα… κώλωναν;

Advertisement
Advertisement

Κάθε φορά που το χρήμα ρέει σαν ποτάμι, στα πόδια ενός ποδοσφαιριστή, ακολουθούν διάφορα κλισέ, αλλά στην περίπτωση του Νεϊμάρ έχουν στερέψει και αυτά.

Παρότι ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου σταρ, καθιστά αμφίβολο ακόμα και το πόσο σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, η υπογραφή του στο συμβόλαιο της Αλ Χιλάλ, του εξασφαλίζει προνόμια που μόνο με αυτά ενός μυθικού «ηγεμόνα» συγκρίνονται.

Εκτός από εννιαψήφιο ετήσιο μισθό και ιδιωτικό τζετ για τις μακρινές μετακινήσεις, ο Νεϊμάρ θα εισπράττει περίπου 500.000 ευρώ, για κάθε δημοσίευση στους λογαριασμούς του στα social media, που θα διαφημίζει την Αλ Χιλάλ και τη Σαουδική Αραβία!

Advertisement
Advertisement

Από αυτά τα προνόμια, δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας χλιδάτος στόλος αυτοκινήτων, με δεδομένο κιόλας ότι ανέκαθεν τα supercars, συγκινούσαν τον Νεϊμάρ.

Μέχρι τώρα, στη συλλογή του ξεχώριζαν μια Ferrari 458 Italia, μια Lamborghini Veneno, μια Aston Martin Vulcan, ένα Audi R8 Spyder, μια Maserati MC12. Το πιο εντυπωσιακό απόκτημα του 31χρονου Βραζιλιάνου, ήταν ένα Lycan Hypersport 791 ίππων, ένα από το μόλις 7 που κατασκευάστηκαν παγκοσμίως, με σημείο αναφοράς το “Fast & Furious 7”.

Advertisement

Ε, λοιπόν, ο Νεϊμάρ δεν θα χρειαστεί να μεταφέρει τη συλλογή του στη Σαουδική Αραβία, καθώς σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του, η Αλ Χιλάλ, θα του παράσχει μια Aston Martin DBX , μια Bentley Continental GT , μια Lamborghini Huracán , τέσσερις Mercedes G-Class και ένα φορτηγό Mercedes, για τις… οικογενειακές ανάγκες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο
Αυτοκίνητα: Όλος ο πλανήτης δουλεύει για την Κίνα
Να πως σμπαραλιάστηκε η Pagani Zonda του Χάμιλτον! (+video)