Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta των 827 ίππων

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta των 827 ίππων

ΝΕΑ

Το Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta των 827 ίππων

ΝΕΑ

Θέλοντας να τιμήσει τα 10 χρόνια της Huayra, η Pagani δημιουργεί την «ακραία» έκδοση BC Pacchetto Tempesta.

Advertisement
Advertisement

Στο περιθώριο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Monterey της Καλιφόρνια, η εταιρεία του Ιταλο-αργεντινού Horacio Pagani θα παρουσιάσει μία σειρά από τις πιο χαρακτηριστικές εκδόσεις που υπήρχαν στη γκάμα του γνωστού σε όλους μας μοντέλου Huarya.

Αυτή που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών θα είναι η έκδοση Pacchetto Tempesta, η οποία χαρακτηρίζεται κυρίως από το νέο αεροδυναμικό bodykit που έχει εξελιχθεί ειδικά για αυτή. Όπως αναφέρει ο Ιταλός κατασκευαστής η Huarya BC με το συγκεκριμένο πακέτο, διαθέτει ένα νέο εμπρός σπλίτερ και μία τριών σημείων σταθερή πίσω πτέρυγα από carbon.

Advertisement
Advertisement

Πέραν αυτών, το supercar ξεχωρίζει από την εξαπλή απόληξη της εξάτμισης, καθώς και τη νέα ρύθμιση της ανάρτησης που θα περιλαμβάνει και την επιλογή «Soft Driving» που θα προσφέρει την απαιτούμενη άνεση, σε χαλαρές συνθήκες οδήγησης.

Κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμα βρίσκεται τοποθετημένος ο γνωστός μας V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων, που προέρχεται από την AMG, που στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 827 ίππους και 1.100 Nm ροπής. Να αναφέρουμε ότι στη «βασική» έκδοση, η ισχύς είναι 764 ίπποι με τη ροπή να φτάνει τα 1.000 Nm.

Advertisement

Εκτός της Huayra BC Pacchetto Tempesta, η Pagani θα παρουσιάσει την ανοικτή Huayra Roadster BC, όπως και την σκληροπυρηνική Huayra R με ένα νέο ατμοσφαιρικό V12 σύνολο, καθώς και monocoque σασί κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά, όπως το Carbo-Triax HP62.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Supernova”: Η one off έκδοση της Pagani Huayra Roadster BC
Υπερθέαμα από την Pagani Huarya συνοδεία μαχητικών αεροσκαφών (video)
Ένα Pagani Huayra αξίας 5,5 εκατομμυρίων (video)