Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μοναδική 911 Targa της Ares Design με τους 445 ίππους

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μοναδική 911 Targa της Ares Design με τους 445 ίππους

ΝΕΑ

Η μοναδική 911 Targa της Ares Design με τους 445 ίππους

ΝΕΑ

Η Ares Design αποκάλυψε την one off 911 Targa, που με τις σχετικές περιποιήσεις στον κινητήρα αποδίδει 60 ίππους επιπλέον της εργοστασιακής.

Advertisement
Advertisement

Η Ιταλική εταιρεία βελτιώσεων «βάζει στο χέρι» την Porsche 911 Targa και δίνει τη δική της εκδοχή τόσο σε επίπεδο απόδοσης, όσο και στην αισθητική.

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της ενασχόλησης της Ares Design με την Porsche 911 Targa, ο Ιταλικός βελτιωτικός οίκος μας δείχνει το τελικό αποτέλεσμα των «αναζητήσεών» του. Η Ares Design έχει προσθέσει κάποια τμήματα από ανθρακόνημα στο αμάξωμα της 911, ενώ έχει επέμβει δυναμικά και στην καμπίνα, προσφέροντας ένα πολύ κομψό και καλαίσθητο σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Το πλάτος του αμαξώματος έχει αυξηθεί χάρη στα πρόσθετα μέρη κατά 8 εκατοστά εμπρός και 4 πίσω, ενώ τα χαρακτηριστικά «βράγχια» πάνω από τους εμπρός τροχούς δίνουν το παρόν σε ασημένιο χρώμα. Στο ίδιο χρώμα είναι και τα πρόσθετα του προφυλακτήρα, όπως και κάποια στοιχεία στις πλευρές του αυτοκινήτου και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Στο εσωτερικό, νέα δερμάτινα καθίσματα σε καφέ χρώμα με ασορτί μέρη στο ταμπλό στα πάνελ των θυρών, στο τιμόνι και στις ζώνες δίνουν το τόνο της διαφορετικότητας. Η Ares Design ωστόσο, δεν έχει μείνει μόνο στην αισθητική του αυτοκινήτου αλλά έχει ασχοληθεί και με την απόδοση του τρίλιτρου Boxer κινητήρα. Κάνοντας κάποιες επεμβάσεις στον twin turbo κινητήρα, η απόδοση έχει «τονωθεί» κατά 60 ίππους σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση.

Advertisement

Έτσι λοιπόν η πρόταση της Ares Design, με το αλλαγμένο σύστημα εξάτμισης από την πολλαπλή μέχρι και τις τελικές απολήξεις, έχει φτάσει τους 445 ίππους. Η τιμή της βελτιωμένης από την Ares Design 911 Targa, δεν έχει ανακοινωθεί αλλά όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, δεν θα είναι καθόλου φτηνή– ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία Porsche 911 Targa σε hot rod εκδοχή
Tesla Model S Cabrio από την Ares Design
Η Porsche 928 του Tom Cruise πουλήθηκε πολύ ακριβά

 

 

Advertisement