Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz GLA ξεχωρίζει!

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes-Benz GLA ξεχωρίζει!

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz GLA ξεχωρίζει!

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz GLA έχει ανοίξει νέους ορίζοντες πολυτέλειας και άνεσης στα SUV και είναι άμεσα διαθέσιμη!

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι όταν αποφασίσει να εισέλθει σε μια νέα κατηγορία θα το κάνει με τον πιο πειστικό και εμφατικό τρόπο. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών της πολυτελούς γερμανικής μάρκας είναι τόσο ποιοτικό που μοιάζει να το έκαναν χρόνια, παρότι στην πραγματικότητα ασχολήθηκαν για πρώτη φορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της μανίας για τελειότητα είναι η GLA, η οποία έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της πίσω στο 2014 και καθιέρωθηκε άμεση στην κορυφή μιας δύσκολης και απαιτητικής κατηγορίας με ισχυρό ανταγωνισμό. Η GLA αγαπήθηκε πολύ, και αυτό είναι κάτι που απεικονίζεται και στις υψηλές της πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο συναρπαστική καθώς οι άνθρωποι της Mercedes με τη GLA προσφέρουν ακόμα περισσότερη πολυτέλεια, ακόμα περισσότερη άνεση, ακόμα περισσότερη ασφάλεια και ακόμα περισσότερη τεχνολογία. Η Mercedes-Benz GLA είναι αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς ξεκινώντας από τις διαστάσεις. Το ύψος της είναι αυξημένο, το ίδιο και το μεταξόνιό της, κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό της.

Ένα από τα δυνατά στοιχεία που απολαμβάνουν οι επιβάτες της GLA είναι η άνεση, την οποία εξασφαλίζουν μεταξύ άλλων τόσο τα σωστά σχεδιασμένα καθίσματα όσο και οι μεγάλοι χώροι. Το περιβάλλον της καμπίνας συνδυάζει την ευρυχωρία με την πρακτικότητα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Την ίδια στιγμή που οι επιβάτες απολαμβάνουν την ησυχία και την ποιότητα των υλικών, έχουν στη διάθεσή τους και high tech συστήματα για ενημέρωση και διασκέδαση.

Advertisement

Η Mercedes-Benz GLA διαθέτει το μοναδικό στην αυτοκινητοβιομηχανία συνδυασμό του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της οθόνης του συστήματος infotainment που δημιουργεί ένα ενιαίο σύνολο. Έτσι ο οδηγός έχει άμεσα στη διάθεσή του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ το σύστημα infotainment είναι από τα κορυφαία του είδους. Μάλιστα η ψηφιακή βοηθός που ενεργοποιείται με τη “Hey Mercedes” είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του οδηγού.

Ταυτόχρονα το μεγάλο πορτμπαγκάζ των σχεδόν 500 λίτρων εγγυάται πως οι αποσκευές όλης της οικογένειας, ακόμα και για πολυήμερο ταξίδι, θα χωρέσουν χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Advertisement

Η Mercedes GLA είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Mercedes-Benz με μια πλήρη γκάμα κινητήρων η οποία περιλαμβάνει κορυφαία σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και μια plug-in υβριδική έκδοση. Το αυτόματο κιβώτιο είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η GLA 200. Εδώ ο τετρακύλινδρος turbo των 1,.332 κυβικών αποδίδει 163 ίππους, εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 8,7 δεύτερα, τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα), καθώς και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (από 6,5 έως και 7,4 λίτρα αμόλυβδης για κάθε 100 χιλιόμετρα).

H GLA 200 διατίθεται και ως τετρακίνητη 4MATIC που της εξασφαλίζει αυξημένες δυνατότητες κίνησης πέρα από την άσφαλτο.

Advertisement

Η Mercedes διαθέτει για τη νέα GLA 200 τρεις γραμμές εξοπλισμού, τις Progressive, Style και AMG Line. Κοινό στοιχείο όλων είναι η πολυτέλεια και η ποιότητα των υλικών με την AMG Line να είναι η πιο σπορ εκδοχή τόσο σε ότι αφορά το αμάξωμα όσο και το εσωτερικό.

Η GLA 200 έχει ανεβάσει τον πήχη σε επίπεδα που ο ανταγωνισμός πλέον δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει. Δίνοντας έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια η Mercedes κατάφερε να δημιουργήσουν ξανά ένα σημείο αναφοράς στα premium SUV, διατηρώντας παράλληλα την απαράμιλλη τεχνολογία και την ασφαλή οδηγικής συμπεριφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα του δικτύου της Mercedes-Benz για να γνωρίσετε όλες τις άμεσα διαθέσιμες εκδόσεις της GLA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα Mercedes-Benz E-Class Estate
H Mercedes-Benz GLC γίνεται και επταθέσια
Δοκιμή: Mercedes EQS 580 4Matic