Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα Mercedes-Benz E-Class Estate

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα Mercedes-Benz E-Class Estate

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα Mercedes-Benz E-Class Estate

ΝΕΑ

Η πρόσφατη παρουσίασης της καινούργιας γενιάς της E-Class έδειξε τον τρόπο που σκέφτηκαν και υλοποίησαν το τετράθυρο μοντέλο οι άνθρωποι της Mercedes-Benz. Πώς θα μπορούσε να είναι η station wagon εκδοχή της;

Advertisement
Advertisement

Πλέον, σηκώθηκε το πέπλο και γνωρίζουμε τη μορφή τής έκτης γενιάς τής Mercedes-Benz E-Class. Το νέο πολυτελές μοντέλο συνδυάζει κάποια από τα παραδοσιακά στοιχεία της εταιρείας με τα σύγχρονα και το αποτέλεσμα δείχνει ένα όχημα που αποπνέει κύρος (εξωτερικά ) και πρωτοπόρα τεχνολογική υπόσταση (εσωτερικά).

Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει στους προσεχείς μήνες και την E-Class Estate, δηλαδή τη station wagon εκδοχή της. Η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει στοιχεία που να αφορούν στη σχεδίαση αυτής, ενώ από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα με τα οποία γίνονται οι δοκιμές εξέλιξης δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς θα είναι.

Ωστόσο, έχοντας δει ήδη την τετράθυρη εκδοχή της κάποιοι προσπαθούν να μαντέψουν την εμφάνιση του αντίστοιχου αμαξώματος. Ένας από αυτούς είναι και ο σχεδιαστής με την ονομασία «Theottle» ο οποίος δημιούργησε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ψηφιακές εικόνες τής νέας E-Class Estate.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορούμε να δούμε, οι ομοιότητες με αυτό της τετράθυρης εκδοχής είναι πολλές και το αποτέλεσμα δείχνει ελκυστικό και σύγχρονο. Όπως είναι αναμενόμενο και η επιμηκυσμένη έκδοση θα έχει τους ίδιους κινητήρες με αυτούς της sedan.

Θυμίζουμε ότι, αρχικά, αυτοί αποδίδουν από 204 ίππους μέχρι 381 ίππους, αναλόγως της εκδοχής. Τέλος, όπως ισχύει και στην τετράθυρη, η καινούργια E-Class Estate θα διατίθεται και σε έκδοση με το σύστημα τετρακίνησης «4Matic».

Advertisement

ΔΙΑΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η καινούργια Mercedes-Benz E-Class (+video)
Συγκριτική δοκιμή: Mercedes A 200 vs Peugeot 308 1.2 ΕΑΤ8
Προ των πυλών και η Mercedes E-Class All-Terrain

 

Advertisement