Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes EQA σε χειμερινές δοκιμές

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes EQA σε χειμερινές δοκιμές

ΝΕΑ

Η Mercedes EQA σε χειμερινές δοκιμές

ΝΕΑ

Η πρώτη εμφάνιση του Concept EQA έγινε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το 2017 από τότε, η Mercedes-Benz, έδειξε πως η στρατηγική EQ μπορεί να γίνει πραγματικότητα και ήδη τα πρωτότυπα του μοντέλου EQA υπόκεινται σε εξαντλητικές δοκιμές στην Σουηδία.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα GLA ολοκληρώνει τη σημερινή συμπαγή γενιά αυτοκινήτων της Mercedes-Benz ως το όγδοο μοντέλο. Ένα ηλεκτρικό μοντέλο με τη μορφή του EQA θα ακολουθήσει πριν από το τέλος του έτους. Τα πρωτότυπα ταξιδεύουν επί του παρόντος με τους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας. Αυτή η δοκιμή χειμώνα βλέπει τους μηχανικούς να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη θερμική διαχείριση της μπαταρίας και του εσωτερικού χώρου και να φορτίζονται στο κρύο. Περαιτέρω πτυχές οδηγούν στην ασφάλεια, την έλξη και την ανάκτηση ενέργειας σε πάγο και χιόνι.

Advertisement
Advertisement

Μια βασική πτυχή της βιώσιμης επιχειρησιακής στρατηγικής της Daimler AG είναι η ηλεκτρική κινητικότητα. Με την πρωτοβουλία του “Ambition 2039”, η Mercedes-Benz εργάζεται για να μπορέσει να προσφέρει στον στόλο νέων αυτοκινήτων ουδέτερο CO2 σε 19 χρόνια. Μια σημαντική πτυχή της βιώσιμης κινητικότητας είναι η διαφάνεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Mercedes-Benz AG είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων,  που είχε επιστημονικά επαληθεύσει τους στόχους προστασίας της κλιματικής αλλαγής από την πρωτοβουλία βασισμένη στα επιστημονικά πεδία (SBTI). Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της παγκόσμιας συμφωνίας για το κλίμα του Παρισιού.