Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Mercedes- AMG CLE 63 S θα είναι σούπερ δυναμική

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Mercedes- AMG CLE 63 S θα είναι σούπερ δυναμική

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes- AMG CLE 63 S θα είναι σούπερ δυναμική

ΝΕΑ

Ο ανταγωνιστής της BMW M4 από τη Mercedes-AMG θα μπορούσε να έρθει να «κλείσει στόματα» με το δυναμισμό των επιδόσεων και της εμφάνισης.

Advertisement
Advertisement

Ένα αρκετά πετυχημένο render που δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η coupe CLE με τη σφραγίδα της AMG αλιεύσαμε σε λογαριασμό του Instagram.

Η Mercedes αναμένεται στο άμεσο μέλλον να «γεφυρώσει» τις coupe εκδόσεις των C και E-Class, λανσάροντας ένα και μόνο μοντέλο που θα καλύπτει αυτή την ανάγκη της αγοράς. Το μοντέλο αυτό θα είναι η CLE και αναμένεται να έχει τόσο coupe όσο και cabrio εκδοχές αμαξώματος. Στο λογαριασμό του Instagram, «Germany’s Finest» αλιεύσαμε μια πολύ πετυχημένη «πρόβλεψη» για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο render είναι πολύ πετυχημένο. Χρησιμοποιεί στοιχεία που υπάρχουν στη γκάμα των μοντέλων της Mercedes, όπως είναι τα πίσω φωτιστικά, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα μια διάθεση πολύ extreme σε ότι έχει να κάνει με το δυναμισμό. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο εμπνευστής του ψηφιακού αυτού σκίτσου, έχει δώσει χαρακτηριστικά AMG στην πρότασή του.

Προφανώς και αν βλέπαμε και τη μπροστινή όψη, η μάσκα του μοντέλου θα ήταν Panamericana, με κάθετες γρίλιες, ενώ και ο προφυλακτήρας θα είχε μεγάλα ανοίγματα- αεραγωγούς, τονίζοντας το σπορ προφίλ της έκδοσης. Για τη συγκεκριμένη έκδοση του αυτοκινήτου, εμείς θα περιμέναμε να έχει και σπορ καθίσματα στην καμπίνα, προκειμένου να τοποθετείται με αξιώσεις απέναντι σε άλλα δυναμικά coupe, όπως είναι για παράδειγμα η BMW M4.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW i5 Touring θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό βάγκον
Πόσο «καθαρά» είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;
Το πρόγραμμα Challenge 2025 της Mitsubishi