Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι μάρκες των αυτοκινήτων στα Κινέζικα! (VIDEO)

Ελλάδα 20:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μάρκες των αυτοκινήτων στα Κινέζικα! (VIDEO)

ΝΕΑ

Οι μάρκες των αυτοκινήτων στα Κινέζικα! (VIDEO)

ΝΕΑ

Πολλοί νομίζουν πως τα ονόματα των εταιρειών είναι διεθνείς λέξεις και μεταφέρονται αυτούσια από τη μια γλώσσα στην άλλη. Δεν είναι έτσι όμως και το video με το κοριτσάκι που διαβάζει τις μάρκες των αυτοκινήτων στα Κινέζικα το αποδεικνύει!

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα μεγάλα ονόματα της αυτοκινητοβιομηχανίας και ίσως κάποιους ανθρώπους, δεν γνωρίζουμε πραγματικά πολλά για την κινεζική αγορά αυτοκινήτων.

Ωστόσο, είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, με την κορυφαία επίδοση να έχει καταγραφεί το 2017, όταν σημειώθηκαν στην Κίνα, 27.562.708 πωλήσεις αυτοκινήτων. Τα στοιχεία αυτά, προκύπτουν από το CarSalesBase και αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη τη χρονιά, οι συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις ήταν 95,2 εκατομμύρια, ενώ στις ΗΠΑ είχαν πουληθεί 17.241.387 αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω, τα σημειώνουμε για να δείξουμε πως η αγορά της Κίνας είναι πραγματικά τεράστια σε ότι έχει να κάνει με τις αυτοκινητοβιομηχανίες, τους όγκους πωλήσεων και τα κέρδη τους. Κάπως έτσι λοιπόν, μπορούν να δικαιολογηθούν και οι «αλλαγές» στα ονόματα, μια και στα Κινέζικα, οι περισσότερες μάρκες προφέρονται τελείως διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Το σύντομο video που ακολουθεί, το επιβεβαιώνει και κάποιες στιγμές είναι ξεκαρδιστικό, όπως όταν τη Ferrari την ακούμε ως «Falali»!

Δείτε ακόμα: Απίστευτο: Έκανε αναστροφή στην πεζογέφυρα! (VIDEO)

Advertisement

Νέα μάρκα- Νέο πρωτότυπο: Roewe R-Aura Concept

Ηλεκτρικό έπιασε φωτιά κατά τη φόρτιση

Advertisement