Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα μάρκα, νέο πρωτότυπο: Roewe R-Aura Concept

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα μάρκα, νέο πρωτότυπο: Roewe R-Aura Concept

ΝΕΑ

Νέα μάρκα, νέο πρωτότυπο: Roewe R-Aura Concept

ΝΕΑ

Στην Κίνα ο Όμιλος SAIC, εμφάνισε μια νέα μάρκα την Roewe και εκείνη με τη σειρά της, παρουσίασε τις πρώτες teaser εικόνες από ένα νέο ηλεκτρικό sedan μοντέλο, το R-Aura.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τέτοιες περιπτώσεις στην Κίνα δεν είναι καθόλου σπάνιες. Ένας μεγάλο Όμιλος, η SAIC, δημιουργεί μια νέα εταιρεία –εν προκειμένω, την Roewe- και η τελευταία παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο. Στην περίπτωση που έχουμε μπροστά μας, το R-Aura είναι ένα νέο μοντέλο που θα αποτελέσει την αρχή μιας σειράς από ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλής τεχνολογίας. Η πρώτες εικόνες του πρωτότυπου R-Aura είναι ήδη δημοσιευμένες και δείχνουν ένα μάλλον ενδιαφέρον όχημα και ένα πολύ ωραίο λογότυπο «R».

Advertisement
Advertisement

Το Roewe R-Aura Concept έχει τη μορφή ενός κομψού sedan. Το μπροστινό μέρος διαθέτει ένα σύνολο λεπτών προβολέων LED, καθώς και μια λυχνία LED που εκτείνεται σε όλο το πλάτος. Επίσης, φωτιζόμενο φαίνεται πως είναι και το σήμα. Η δεύτερη εικόνα είναι πιο αποκαλυπτική και προσφέρει ιδέα από τη σχεδίαση των πλευρών, του πίσω μέρος και της οροφή του R-Aura Concept. Η οροφή είναι διάφανη και πανοραμική και οι πληροφορίες που ακολουθούν το μοντέλο, κάνουν λόγο για εγκατάσταση ηλιακών panels εκεί. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι το πρωτότυπο δεν διαθέτει εξωτερικούς καθρέπτες και πιθανότατα θα χρησιμοποιεί μικρές κάμερες. Τεχνικές πληροφορίες ακόμα δεν υπάρχουν και θα περιμένουμε να δούμε αν θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον.